Saturday, 19 November 2016

Custome made casing RM20!


Assalamualaikum! :)

Rasanya dah jadi trending buat custome made casing ni. Tapi tu lah, semuanya mahal mahal. Kebanyakan harga custome made casing ni RM30 dan keatas. Betul tak? So dalam entri kali ni FD nak share dengan korang kat mana nak beli custome made casing dengan harga serendah RM20 sahaja! YES, CUMA RM20 JER!

Korang boleh letak muka korang ke, family ke, adik beradik ke, gambar partner korang pun boleh tau. Tapi pastikan gambar tu clear lah. Senang sikit orang tu nak print atas casing phone.

FD haritu taktau nak letak gambar apa. So FD pilih gambar Harley Quinn. Semuanya cantik sampai rambang mata. Korang tak perlu risau tentang kualiti sebab kualiti casing ni okay. Gambar shiny shiny gitu, licin lah maksud FD. Pastu jenis hard case. Kalau jenis getah pastu warna putih, mahu lebam lama lama pakai casing. Betul tak?


Ini FD punya casing.
Santek takkkk? :D


Terma dan syarat untuk dapatkan casing custome made dengan harga RM20

Untuk yg berminat nak beli custom made casing, boleh WhatsApp terus ke;
019 985 8151
.
Bagi code special 'FTN1001' and korang boleh beli casing ni dengan harga RM20 sahaja! Normal price RM39 tau. Sangat mahal. Tengok ig lain pun confirm RM30 keatas.
Cepat cepat WhatsApp 019 985 8151
Offer sampai hujung bulan ni sahaja tau!

2 comments:

Nour Adieb said...

waa'laikumussalam, wahhh dah murah tu RM20. sy kena RM50 sejibik, beli 2 RM98. tu time custome made casing baru nak up

Shahida Dzulkafli said...

Bagus kualiti dia ye...
berbaloi sangat dengan harga tu..