Product Review

Parcel dari My Beauty Herbs dah sampai!

October 17, 2016


Assalamualaikum :)

Alhamdulillah FD terpilih untuk menjadi salah seorang testimoni untuk produk 3D Gold Stemcell Serum. Rezeki join giveaway dari kak Mia Liana. 40 orang je yang terpilih dalam giveaway haritu.


FD terima parcel dari My Beauty Herbs ni pada hari Ahad yang lepas, 9 Oktober. Sekarang ni baru genap seminggu FD guna produk ni.
Oh by the way, FD selitkan sedikit kebaikan produk ni ya;

KEBAIKAN 3D STEMCELL SERUM
1. Membantu untuk menghasilkan kolagen.
2. Memberikan wajah anjal.
3. Memberikan rejuvinasi untuk tektur kulit.
4. Sebagai agen pelembapan yang semula jadi.
5. Berfungsi sebagai anti penuaan.
6. Berkeupayaan untuk menyerap masuk dalam lapisan epidermis kulit dan membawa nutrisi ke sel-sel kulit.
7. Membantu pertumbuhan sel-sel kulit.
8. Lindungi kulit dari perosakan cahaya UV.
9. Mengurangkan pembentukan radikal-radikal yang merosakkan kulit
10. Mengurangkan kerosakan membrane sel kulit
11. Mengurangkan kehilangan air dari kulit
12. Melindungi keseimbangan minyak semula jadi kulit ketika membersihkan muka


Packaging sangat cantik okay. Mula mula keluarkan dari kotak pun mak FD dah berkenan tengok bentuk serum ni. Terus booking nak bekas ni lepas habis guna. Hehe :D


Okay, segan pulak rasa sebab dah lama tak tayang muka dalam blog ni. Hihi >,<
Ini dalam tempoh seminggu FD guna. Kite tunggu lagi 2 minggu ya. So far FD puas hati dengan serum ni sebab cepat kering kat kulit muka. Rasa macam takde apply apa apa kat muka kite ni ha. FD nak biji biji kat dahi tu hilang. Lain lain takde masalah pun sebenarnya :)

So now, kite tunggu next entri dalam masa 2 minggu. Okay reader? ;)
https://www.instagram.com/mybeautyherbs/
Untuk yang berminat dengan produk ni;
http://mybeautyherbs.blogspot.my/2015/10/stem-cell-serum.html

Contact;
Contact number: +601128090446 /+60122239447
Email: mbherbs@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/mybeautyherbs/

You Might Also Like

1 comments