Women Desire Essential Cream



WOMEN DESIREE (WDEC) MERAWAT MASALAH :
Masalah hormon
Masalah Nafsu untuk bersama
Mengurangkan Masalah Keguguran Rambut
Masalah migrain
Masalah Resedung
Masalah Isomnia
Masalah Rabun
Masalah Bibir gelap / Kering / Lebam
Masalah Pipi Pau & untuk dapatkan Vie-Shape Wajah
Masalah kulit gelap & ingin mencerah seluruh badan
Masalah Eyebag
Masalah Jerawat
Masalah Jeragat
Masalah Tona Tidak Sekata & Kulit Kusam
Masalah Berat Badan / Merampingkan Pinggang / Mengempiskan Perut / Dapatkan Body idaman
Masalah Underweight
Masalah Sembelit
Masalah Stretchmark di Perut
Masalah Tumit Kaki Pecah
Masalah Kuku Rapuh
Masalah Sex yang Dingin
Masalah Kulit Wajah yang Kasar
Masalah Period
Masalah Untuk Mendapatkan Zuriat / Baby
Masalah Kulit Allergic / Eczema / Penyakit Kulit Lain
Masalah Kencing Manis
Masalah Tiroid
Masalah gastric
Masalah Angin Dalam Badan / Medu
Pesakit Cancer
Pelbagai masalah lain lagi (1001 in 1)


CIRI-CIRI HEBAT WOMEN DESIREE (WDEC) :
Sejenis Krim Hormon
Bukan SKINCARE , Bukan SUPPLEMENT , Bukan PILLS
Color : White
Bau : Lavender & Bau agak Strong sikit berbanding sebelom ini
Texture : Likat & Tak Tumpah
Perkilangan Bertaraf GMP
Product Keluaran Bumiputera
Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
15gm (Untuk Kegunaan selama 3-5 Minggu)


APA KAITAN LETAK DI NADI2 DAN SENDI2 boleh CANTIK❓❓
Inilah keistimewaan krim terapi hormon kami... Belum sapu...
Cuma ambil BAU jer pun dah rasa FRESH sangat... Macam ada aura luar biasa yg meresap ke dalam tubuh badan.
Krim ini menyerap melalui pembuluh darah kita dan mengalir ke seluruh tubuh badan dgn cepat...
Ia Bertindak untuk mencuci darah kotor dan toksin2 berlebihan didalam tubuh badan.
Sebab itu kalau saluran darah dah tersumbat, akan jadi mcm2 penyakit...
So, kenalah cuci saluran2 yg ada masalah tu...
Jom cuba WDEC ADVANCE, dgn formula yg telah diupgrade, kesan lebih hebat dan berganda2...
Confirm perjalanan darah anda akan lebih lancar.
Bila dalaman kita dah OK, dah BERSIH, dah CANTIK dan takde tersumbat2 lagi...
Lihatlah hasilnya
Anda bakal berpuas hati dgn produk hebat ini... Ramai yg sudah mula perasan akan perubahan yg berlaku pada diri mereka... Ia sgt berbaloi.


Women Desire Essential Cream
RM95 SM // RM100 SS
Sila contact nombor dibawah untuk dapat harga promosi

Kepada yang berminat nak beli, sila contact
Diana - 011 33 765 321 (SMS/WhatsApp/iMessage)
Darlina - 011 2922 9434 (SMS / WhatsApp / WeChat ONLY)
DO NOT CALL!
Jangan marah pulak kalau tak angkat call ;)

Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
Maybank / CIMB

You Might Also Like

0 comments