Product Review

Amez Care, tuala wanita yang FRESH!

September 27, 2016


Assalamualaikum :)

Entri ni special for ladies okay? Sebab nak share experience guna this product.
This is new product. Pad atau kite panggil tuala wanita.


Amez Care namanya.
Ada 3 jenis.


Day



Overnight


Pantyliner


Bahan dalam tuala wanita ni banyak herba. Dan sangat wangi okay! Bila kite keluarkan dari packaging, terus boleh bau dah. Bahan dia aloevera, pepermint, lavender


Siap ada reminder jangan buang dalam jamban.

Kekurangan produk;
Tuala wanita ni tak sesuai untuk yg Islam atau yg cuci tuala wanita lepas guna sebab bila kite cuci, dia jadi kembang. Dalam tuala wanita ni ada something yg memang takbole kena air. Err you know what I mean, right? So it is not good for us. Biasanya kaum Cina rasanya yg lepas pakai terus buang. Sebab FD ada kawan yg bangsa India, dia pun akan cuci tuala wanita lepas guna. Taktau lah kan mungkin sesetengah tu akan cuci tuala wanita. Untuk kebersihan jugak sebenarnya :)
Maaf kalau ada yang rasa entri ni macam racist, takde niat pun.

Kelebihan produk;
Packaging bagus. Sebab tak perlu nak koyak. Boleh tarik dan tutup sebab guna pelekat kat tepi. Dijamin lah bab kebersihan tu.
Bila pakai tuala wanita ni, ya Allah. Sangat segar tau sebab dia ada peppermint. Sangat sangat fresh, berangin je rasa. Sejuk. Selesa sangat tau.
So tu je lah pada pandangan FD lepas guna. Kalau pantyliner mungkin boleh guna untuk harian. Selesa sebenarnya tuala wanita ni. Tak tipu okay.

Untuk yg berminat, boleh lawati website
www.amezcare.com

You Might Also Like

0 comments