DeXandra

De'Xandra; Inspired Perfume ♥

April 20, 2016


Assalamualaikum :)

Dah lama kite tak buat review review product ni, kan? Hihi. Kali ni kite nak review perfume inspired. Inspired original tau. Bukan perfume cikai cikai tu yang tahan 3 4 jam sajoo :p


Maybe ada yang dah tahu, atau ada yang belum tahu tentang product yang tengah hot kat pasaran sekarang ni.

De'Xandra Perfume
Inspired Perfume from orginal perfume
De'Xandra perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original. Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunya serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.

✔ Produk bumiputra (halal)
✔ Tahan Lama (more than 8 hours)
✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
✔ Pati Original & Alkohol First Grade
✔ Setanding Produk Antarabangsa
✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
✔ Boleh di bawa solat
✔ READY STOCK
✔ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
✔ 35ml , EDP


FD punya inspired dari perfume
LANCOME La Vie Est Belle, Tresor Midnight Rose

Bahan dalam perfume;
Natural floral  Ethyl
Aqua/water
Cinnamol oil

Buat apa nak beli perfume original yang mahal mahal kalau dah ada company yang dah keluarkan product setanding dengan perfume original? Boleh jimat jugak kat situ. FD dah survey harga asal perfume original LANCOME ni. Price range dia sekitar RM200 sehingga RM500. Untuk jenis yang FD dapat ni, harga dia RM511.85


Dengan De'Xandra inspired perfume, korang boleh dapatkan dengan harga RM65. Boleh jimat sampai RM446.85 oii! Kau ghasee? Dah lah tahan lama. FD pakai ni pun officemate tegur, 'eh wangi gila!'. Nampak tak kuat ke tidak bau dia? Balik dari office, FD try bau baju keje. Still ada bau okay. Apply perfume ni dari pukul 7:30 pagi, bau tahan sampai 8 malam. Lama tauu! Bukan takat 7 ke 8 jam bau dia lekat kat kita.

Kepada yang berminat nak dapatkan perfume De'Xandra, boleh usha website bawah ni;
https://www.facebook.com/chettakiomey/
http://www.chettakiomey.com/
https://www.instagram.com/chettakiomey/

Atau contact terus owner dia, nama Lia
Contact no:
013 3922 437 (Ina) - Ordering
013 2644 301 (Mira) - Ordering
013 2644 310 (Lia) - Apply to be Reseller
014 3427 962 (Ida) - Apply to be Reseller

You Might Also Like

0 comments