Outing with friends

Chocolate Museum, Kota Damansara

February 09, 2016


Assalamualaikum :)

Last month, 31 Januari kite pegi Muzium Coklat kat Kota Damansara dengan kawan kawan. Tempat ni dekat dengan uptown Kota Dame. Beriya je pakai Waze. KAH! xD


Tu kawan kawan FD lah dok bergambo depan muzium




Ini orang orang yang hasilkan coklat & brand




Harga coklat kat situ jangan expect macam harga kat Langkawi lah sebab rasanya beza seringgit dua je dengan Candylicious. Bukan nak jatuhkan memana tapi kena lah jadi pembeli yang bijak. Ye dak? :p

Kite pegi muzium tu kejap je.
Gambar pun tak banyak sebab crowded sangat dengan manusia

Muzium dibuka untuk semua dan masuk adalah PERCUMA
Waktu; 10pagi hingga 5 petang sahaja.

Untuk info lanjut;
Chocolate Museum by Fidani @ Kota Damansara


Lagi 2 orang takde dalam gambar yakni couple;
Mior dan Anis >,<

You Might Also Like

0 comments