KLIPS

Best Movie of 2015

January 31, 2016


Assalamualaikum! :)

Ini permulaan Januari yang best sebab kite dapat tix free! Hihi! Dah lama rasanya tak dapat free tix movie ni. Last merasa tix free ni cerita Sinister 2, August 2015.


Kite dapat tix movie Insidious Chapter 3. Last year dah tengok, tapi dapat tengok lagi lah untuk second time. Layankan ajeee daripada takde buat apa. Ihiks!


Sebelum movie start, kite layan perut dulu. Kesian kelaparan >,<


Oh ya, FD pergi dengan bespren. Naza :)


Malu malu pulak Naza c(:

Dah lah dapat tix free, pastu makanan dengan air pun free. Padahal baru je lepas makan time tu. Ah layankan aje lah weh. Dah nama pun rezeki, kan? Hihi. Alhamdulillah. Goodies bag pun kite dapat tau. Dalam goodies bag ada note book dengan tshirt.


Kite taknak review movie, tapi nak complain hall TGV kat Encorp Strand Mall tu, boleh tak? HAHAHA! Sebabnya rasa macam hall tu tak syok. Seat semua okay. It just hall tu dinding macam nipis ke camne? Sebab kite boleh dengar sound dari hall lain yang tayang movie lain lain ni. Sangat spoil okay!


Sinopsis Insidious Chapter 3;
When teenager Quinn Brenner (Stefanie Scott) senses that her late mother is trying to contact her, she seeks help from gifted psychic Elise Rainier (Lin Shaye). However, Elise's tragic past makes her reluctant to use her abilities. After Quinn is attacked by a malevolent entity, her father (Dermot Mulroney) pleads with Elise for help. With support from two parapsychologists, Elise ventures deep into The Further -- where she finds a powerful demon with an insatiable craving for human souls.


Review movie Insidious Chapter 3;
FD pun tak berapa ingat yang first and second dah layan ke belum. FD jenis suka terjun je. Terus layan sequel lain lain. Hehe. But overall best lah. Hantu dia creepy and gross. Geli doh! Yang pakai alat pernafasan tu. Dengan hantu yang tetiba muncul last sekali tu. Gilo. Berani sangat budak tu nak panggil mak dia dari alam lain tu. Haiyoo.


You Might Also Like

2 comments