The 5th Wave with them ♥

January 18, 2016


Assalamualaikum :)

Semalam kite paw air Boost kat adik >,<
Ajak kawan temankan.

Awek ni nama dia Adila ♥

Lepas dapat Boost, kite pegi One Utama pulak. Plan nak tengok movie. Tapi movie semua macam full pulak. Pi sana, makan then beli tix untuk malam

Ini Amin dan Adila :p

Ada lagi dua orang, tapi depa pergi smoking -,-

Movie pukul 11 malam, time tu pukul 6. So balik rumah, rehat kejap.
Ihiks! >,<

The 5th Wave
The human race stands on the brink of extinction as a series of alien attacks decimate the planet, causing earthquakes, tsunamis and disease. Separated from her family, teenager Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz) will do whatever it takes to reunite with her brother Sam (Zackary Arthur). Fate leads her to form an alliance with Evan Walker (Alex Roe), a young man who may be her last hope. Forced to trust each other, Cassie and Evan fight for survival as the invaders prepare a fifth assault.

Haa, kite tengok The 5th Wave. Jalan cerita dia not bad lah. Cuma boleh bagi 3 bintang dari 5 bintang. Frust sebab Evan mati T__T and ada certain scene yang diorang potong. Cerita dia buat nak nangis jugak la sebab si Cassie gigih nak cari adik dia kat kem tentera. sangat best lah part tu. Syahdu kejap. Hihi :p


Haa, sebelah Amin tu Zhariff. Lama tak update keluar dengan meon sorang tu kan >,<
Ini semua kawan sekolah menengah dulu. Reunion kecik gitu. Kah!


Kawan baiyekkk ♥

Thank you guys for last night
♥♥♥

You Might Also Like

1 comments

  1. Cx belum berkesempatan lg ntk tgk. Triller dia mcm menarik sungguh. Huhu nak tgk la jgk nanti

    ReplyDelete