Friday, 25 September 2015

LAVAMUD 4 IN 1 , Silky & Slim Volcanic Clay - MURAH!


Assalamualaikum :)


" BERAT NAIK LEPAS RAYA? TAPE, SEKARANG DAH ADA PRODUK 4-IN-1 !!"
Semua masalah selesai dalam 3 hari !
- Kurus LENGAN, PEHA, PINGGANG DAN PERUT
- Dagu V SHAPE
- Kulit CERAH dan PUTIH
- Kulit HALUS macam BAYI
**Produk lulus KKM
♥ SAPU CLAY VOLCANIC LAVAMUD, KURUS SELURUH BADAN DAN MUKA !! ♥
CLAY yg selepas guna terus dikupas dari kulit tanpa dicuci !! Senang dan cepat.
****************************
PROSES LAVAMUD "HANCUR" LEMAK BEKU DAN MEM"BAYI"KAN KULIT
Peringkat pertama
- Pengalaman melicinkan kulit berseri semasa dinaikkan aktiviti sel-sel lemak.
Peringkat kedua
- Merasai pengecutan sel-sel lemak bersama-sama dengan penurunan secara beransur-ansur berat badan selepas dipertingkatkan peredaran darah.
Peringkat Ketiga
- Menghalang pertumbuhan semula sel-sel lemak dan sentiasa muda serta kulit cerah.
Keempat dan Peringkat Akhir
- Akhirnya mencapai aktiviti sel metabolisme yang optimum sel-sel lemak berkurangan di lengan, paha, pinggang, muka, dan perut. menghasilkan badan baru yang menarik dan memang patut untuk jadi Ratu.


CARA KEGUNAAN
1. Buka bungkusan dan jumlah yang dikehendaki sudu dengan sudu (dilampirkan) ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu berfungsi 15g Lavamud Volcanic Clay.
2. Masukkan air panas dan kacau sehingga digabungkan sepenuhnya.
3. Biarkan sejuk selama 5 minit.
4. Perlahan-lahan memohon Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut ke kawasan sasaran.
5. Bersihkan dengan air suam selepas 30-45 minit.
6. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.

NOTA
1. Gunakan hanya 10-15 minit apabila digunakan di leher.
2. Simpan lebihan Lavamud Volcanic Clay campuran ke dalam peti sejuk. Hanya tambah air panas untuk sapuan seterusnya.
3. Lavamud Volcanic Clay adalah campuran khas. Sila elakkan daripada menggunakan produk lain pada masa yang sama.
4. Tidak sesuai untuk kulit sensitif. Sila berhenti jika berlaku sebarang ketidakselesaan atau berterusan. Basuh segera.
5. Jangan disapu pada luka terbuka.
6. Tidak sesuai untuk wanita hamil.


1 pack - RM50 SM / RM60 SS

Kepada yang berminat nak beli, sila contact
Diana - 016 201 2793 (SMS/WhatsApp/iMessage)
Darlina - 011 2922 9434 (SMS / WhatsApp / WeChat ONLY)
DO NOT CALL!
Jangan marah pulak kalau tak angkat call ;)

Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
Maybank / CIMB

Tuesday, 22 September 2015

Novel : Ilusaniti





Ini kisah sekumpulan kawan
Lama sudah kenal secara online.
Untuk kali pertama mereka bertemu
Seorang mati bunuh diri selepas itu
Ataupun ada konspirasi yang mereka tidak tahu.
Nisan siapa bakal diukir lagi?
Ingatan semakin hilang setiap hari
Tidur dipenuhi dengan mimpi ngeri
Ini semua ilusi ataupun realiti?


Review:
Gigih baca sampai habis. Cerita dia ni buat konpius. So kite tak paham. Harap maklum. Sape yang baca novel ni dan paham jalan cerita, tolong explain boleh? xD

Sunday, 20 September 2015

Saturdate with girlfriends and ♥


Assalamualaikum! :)

Dah lama tak update keluar dengan kawan ni. Last keluar dengan awek ni, hmmm bila eh? Langsung tak ingat. Urghh! Rindu gila kot nak lepak sama sama macam ni. Ihiks! Biasanya every weekend keluar. Semalam dapat jugak lah date, bawak bf sekali >,<


Le girls
Budak sebelah tu adik member sebelah tu.
Meet us;
Me, Arisa, Syamira and Wardah ♥

Kite keluar lepak NU Sentral sajo sebab kat NU Sentral je ada movie yang kitorang nak tengok tu. Kat pawagam lain tak keluar movie tu. Sadisssss! Padahal cerita best gila kot. Takut tak laku ke camne? Haiyaa. Selalu tengok movie kat One Utama atau The Curve je.


Kite tengok Make Me Shudder. Dulu tengok yang first dengan adik, tapi download je lah. Lepas tu tak tengok yang second. Skip tengok yang ketiga terus. Best gila but kinda spoil sebab orang belakang gelak kawkaw macam takboleh nak berhenti. Bising gila kot sampai bf cakap rugi je tiket harini. hmp! Tapi tetap best lah sebab kelakar habis.


Hello! This is my boy 
HAHA!


Dengan awek cuns 


Lepas movie, kite window shopping. Tengok tengok sajo lah.

Layan kepala gila si dia >,<

Dah penat berjalan, terus balik. Penat lepak lama lama. Next time kite ngedate lagi ye aweks and pakwe ♥

Limitoxless Teatox


Assalamualaikum! :)

Tengok tajuk, gigih kan nak kurus? KAH!


BENEFITS LIMITOXLESS DETOX TEA
✅ block carbo and fat
✅ removes all yucky toxins
✅ weight loss detox tea
✅ flatenning ur belly fat
✅better sleep, less stress
✅"toilet" best effect (tak sakit perut)
✅low calories (6kcal) only
✅better skin, clear skin w/o acne
✅pure botanical mixed loose leaf

in malay;
KELEBIHAN LIMITOXLESS TEATOX
✅Mengurangkan berat badan dengan sihat
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan peratus lemak dalam badan
✅Memberi tenaga
✅Mengurangkan rasa lapar
✅Mengurangkan gula dalam darah
✅Mengurangkan kolestrol dalam badan
✅Membantu menghalang lemak daripada diserap ke dalam badan
✅Menghilangkan perut buncit
✅Membantu mendapatkan kulit yg lebih sihat
✅Membuang angin dalam badan
✅Mengurangkan rasa 'bloated' selepas makan
✅Menghalang karbohidrat drpd makanan diserap sepenuhnya


My review:
Tak ingat timbang berapa sebab masa consume ni time bulan Ramadhan dulu. Makan apa pun hentam saje and that time pakai seluar size L. But after 3 days, pergi uptown nak beli seluar, abang tu recommend ambik size M and that time I was like. seriously lah? Kau tak nampak ke peha gua yang comel ni? Nak pakai size M? But tak cuba tak tau, kan? So FD pun try lah seluar size M tu and guess what? Muat doh! Seriously terkejut okay! Hahahaa! Tapi jenuh lah kau nak telan teh ni sebab takbole tambah gula. Lagi lagi yang morning punya. Perit kau nak telan. Yang night punya teh sedap. Ada rasa manis-manis sikit. Nak lagi sedap, letak lemon. Okay? ;)


RM137 perbox
40 sachets / perbox
30 sachet (DAYTIME)
10 sachet (NIGHTIME)