Saturday, 16 May 2015

Monster's Crazy Crunchy mengiurkan! ♥


Assalamualaikum! :)

FD kena publish entri ni on last Monday, 3rd May 2015. Tapi busy baru start keje, sampai takde masa langsung. Ni baru dapat update. Maaf ye ST :(



2 jar Monster's Crazy Crunchy (MCC) versi Rainbow
And again, sepatutnya 3 tapi bagi kat adik satu 1 jar kat Terengganu. Oh ya, I'm at Sri Damansara now. Tak tinggal kat Terengganu dah. Ihiks! Tu nanti cerita kat next entry kalau ada masa, okay? No focus on this yummy snacks! :p


Sampai tertunggang terbalik kau jar coklat ni. Ihiks!
Sebelum nak menjamu selera, kita kena rendam jar ni dalam air panas ye anak anak. Biar coklat dia cair dulu. Make sure rendam tang kepala dia tu sebab coklat kat atas. Bukan dibawah. Selama ni orang lain makan dia pi rendam kat bontot, bukan kepala. Nasib baik lah rendam dengan air panas, dia punya bahang ke atas, cair la coklat tu.
Rendam 5 hingga 10 minit je, lepas tu kau boleh hadap lah coklat tu sorang sorang kalau kau jenis hantu coklat. Macam FD ni ha. Makan sorang sorang :p


Lepas 10 minit gitu, ini lah yang jadi. Coklat cair, dah sedia untuk digaul.


Senang nak gaul sebab rainbow tu kecik kecik. Serious tak tipu k. Lagi senang dari yang crunchy putih putih yang biasa orang lain guna tu.


Bila dah kacau kacau tu, seronok tengok coklat. Sexyyyy ♥


Tergoda ke tidak? Tipu lah kalau tak geram tengok coklat ni :p

Muka excited, kot? Haha! I dont know how to describe depan camera k. Tapi memang seriously sedap gilaaaaaaa! I bet korang taknak share dengan adik adik kot kalau dapat ni :p sebab takut diorang habiskan. But sharing is caring, kan? >,<


 Makan sambil tengok tv. Memang sedap dan rangup k MCC ni. Rugi gila kalau korang tak borong banyak banyak. Boleh buat stok atau korang nak jadi agent pun boleh. Nanti FD share nombor hotline untuk MCC ni k?

Monster's Crazy Crunchy
YUMMY - CRUNCHY - SEXY
Memang kena betul dengan ayat dia tu tau!


Kepada yang berminat untuk dapatkan MCC yang super duper sedap ni, boleh contact di hotline
WhatsApp 013 889 0044
https://www.facebook.com/CrazyCrunchyOfficial
https://instagram.com/crazycrunchyofficial


Siap bawak bekal 1 jar pegi office okayyy :p

Sunday, 10 May 2015

CC Cream by Raily


Assalamualaikum :)

Korang nak tahu tak yang CC Cream by Raily ni guna salmon collagen, bukan yang kebiasaan produk-produk kecantikan di luar sana guna; talapia collgen

Kite tahu yang talapia collagen ni senang didapati di Malaysia tapi salmon collagen susah tau! Kena import dulu dari oversea. Dah lah mahal, susah nak dapt pulak tu. Tapi kami dari Raily tak kisah tu semua sebab kami nak bagi yang terbaik untuk pengguna kami. Barang mahal takpe, janji kepuasan dan keberkesanan dia menepati apa yang kita nak. Pengguna sekarang bijak kan menilai kualiti dari kuantiti ;)

Owner Raily

Salmon fish collagen ni banyak diguna pakai di Korea dan juga Jepun.. Kalau di Malaysia kebanyakan distributer produk kecantikan guna marine collagen sebab kos yg murah dan senang nak dapatkan stok. Marine collagen tu sebenarnye talapia collagen la. Tapi Collagen CC Cream by Raily guna salmon collagen yg di import khas.

Khasiat salmon collagen:

  •  7 kali ganda lebih berkhasiat daripada talapia collagen
  •  dapat mencerahkan kulit
  •  membaiki dan mencantikkan struktur kulit 
  • yg rosak 
  •  menggebukan kulit
  •  menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu
  •  mengurangkan garis halus (awet muda)
  •  mangatasi masalah jeragat dan pigmentasi
  •  mengurangkan penghasilan jerawat


 
KELEBIHAN COLAGEN CC CREAM by RAILY
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Dapat meratakan tona kulit tidak sekata.
Melindungi kulit dari pancaran sinar UV dan UVB ( spf 50+).
Menganjalkan kulit (salmon collagen).
Merawat kulit wajah dari dalam (salmon collagen).
Dapat menutup cela di wajah.
Tidak melekit walaupun berada di tempat panas.
Kulit muka tidak berminyak walaupun di pakai sepanjang hari.
Tahan lama sehingga lebih dari 10 jam.
Dapat memudar dan menghilangkan bintik hitam dan bintik putih.
Dapat mencerahkan kulit wajah.
Struktur yang sangat ringan lebih  kepada natural beauty bila memakainya.
Merawat sel-sel kulit mati dari dalam.



Collagen CC Cream by Raily
Harga retail RM69 SM / RM75 SS
HARGA PROMOSI
RM65 SM / RM70 SS
*FREE POSTAGE*
**SPECIAL FREE GIFT**

DAPATKAN sekarang SELAGI stock MASIH ada

Instagram: @railycosmetic
Facebook page : RailyCosmetic

Agent/stokis diperlukan si seluruh negeri

Sebarang pertanyaan / pembelian
Cod area Shah Alam / Klang
Call / WhtasApp 011-32958062

Testimoni:



Tunggu apa lagi? Takkan nak tengok orang lain je cantik? Mesti teringin jugak, kan? :p

Contact dan order sekarang!
011-32958062

Saturday, 9 May 2015

Hati Perempuan Full Episod




Pengalaman lalu mengajar Yuhanis tentang erti perbezaan taraf hidup. Akhirnya Yuhanis menjadi seorang wanita yang terlalu berhati-hati dan mementingkan rasional berbanding emosi.

Kerana sikapnya itu, dia terlepas pandang terdapat insan yang menyayanginya dalam diam.

Namun, pemberian kotak kecil berbalut rapi dengan ikatan reben berwarna keemasan tanpa nama penerima amat mengejutkan Yuhanis. Bertambah tidak percaya apabila kata-kata lamaran
disertakan sebentuk cincin yang ada di dalam kotak kecil tersebut datang daripada sang pria terhangat di pasaran.

“Kenapa ni?” - Tengku Zaril.

“This is yours?” - Yuhanis.

“Adakah saya nampak macam lelaki yang memakai cincin perempuan? You must be joking.” - Tengku Zaril.

“Saya tak bergurau tapi tengku yang bergurau!” - Yuhanis.

“I proposed you, Cik Yuhanis.” - Tengku Zaril.

Kata orang cinta itu bukan sekadar ucapan, tetapi jika tidak diungkapkan, ia juga tidak akan lengkap dengan sendirinya. Jika cinta tidak diluahkan, ia tidak akan ke mana-mana. Jika cinta
hanya sekadar luahan, ia menjadi kosong dan tidak bermakna.

“Just say ‘yes’ and we’ll begin.” - Tengku Zaril.

“Takkan semudah itu.” - Yuhanis.

Lalu… Mampukah cinta yang harus memiliki itu dapat dirasai oleh Yuhanis dan Tengku Zaril?

Atau mungkin Yunanis masih ada kesangsian cinta Tengku Zaril terhadap dirinya?




JUDUL : HATI PEREMPUAN
EPISOD : 28 episod
TARIKH : 30 Mac 2015 (Isnin-Khamis, 6.55 petang)
SIARAN : Slot Akasia TV3
PENGARAH : Kas Roshan
SKRIP : Nieza Nahar
NOVELIS : Nur Ain Al-Abbas
TERBITAN : Creative Skill Solution
PELAKON : Syarul Ridzwan, Mia Ahmad, Hafreez Adam, Hafeez Mikail, Nadzmi Adhwa, Bella Nazari, Zuhairie Ibrahim, Noniswara, Mustaqem Bahadhon, Azlan Azman, Beego, Niena Baharun, Azhar Sulaiman, Lia Asmizz, Hazwan Halim, Kuna Muzani, Ryiena Ismail, Khatijah Tan, Aidil Aziz, Hanafi Rahman

Hati Perempuan Full Episod
Episod 1    Episod 2     Episod 3    Episod 4    Episod 5    Episod 6
Episod 7   Episod 8    Episod 9    Episod 10   Episod 11   Episod 12
Episod 13   Episod 14   Episod 15   Episod 16   Episod 17   Episod 18
Episod 19   Episod 20   Episod 21   Episod 22   Episod 23   Episod 24
Episod 25   Episod 26   Episod 27   Episod 28