One of Setiakon's family ♥

December 06, 2015


Assalamualaikum :)

Lepas keje part time je, kite cari keje full time pulak. Bosan duduk rumah je kat Terengganu tu. Cari la keje untuk tampung diri sendiri dengan family. Sampai bila nak duduk dengan family takde buat hasil, ye dak? :D
Start keje pertengahan bulan April.

21 April

Interview harini, esok start keje. Alhmdulillah, rezeki.

So sekarang kite part time blogger je.
Full time account clerk kat Setiakon Builders Sdn Bhd :)

First week keje, ada je dapat memacam. Coklat, ais krim.


Dah boleh nampak sikit keje ni bukan takat keje, tapi pakej tambah lemak. KAH! >,<

Bulan depan tu pulak which mean on May, dapat makan free pulak.

Satu opis dengan schoolmate dulu :p
Ini Syamira ye kawan kawan :D



 
Bukan ni je tau. Banyak lagi dapat makan free tau :p

Alhadulillah, rezeki kite dengan company ni :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Alhamdulillah.. rezeki jgn ditolak tak gitu ? hehe

    ReplyDelete