Spend time with gegirls ♥


Assalamualaikum :)

Dah lama rasanya tak keluar macam ni dengan family. Last haritu masa last day bulan puasa. Lama oii! Dah lah lama tak balik Terengganu. Nak balik sana, sekarang tengah musim nak banjir. Ah nayaaa. Nasib baik lah family turun KL. Boleh lah gelenyar sehari dua. Ihiks! :p

Hari Sabtu, kite ke Jalan TAR. Gigih Sarah nak merasa naik tren. Maklum ler, masa duduk KL dulu dia baby lagi. Tak reti benda benda gini. Ini dah besar, semua nak try. Excited dia!


Yes, the gegirls only. Abah ada hal and adik lelaki kerja. FD hari sabtu haritu pun keje tapi halfday. Untuk family, kena lah plan sampai jadi ;)


Kenkonon shayang hakak dia lah tu sampai nak cium cium :p


Yang sorang nak bagi penumbuk. Ado hatiii. Nasib takbole letak emoji buat muka poyo kat sini. HAHAHA!


 
Bila dah jumpa dua budak ni, dia ikut aje mimik muka hakak diorang :p

Sambil tu nak promo, kite jual shawl keknis RM18 sajoooo.
Boleh post and boleh bagi by hand kalau duduk area Bandar Sri Damansara :)

Ahad pulak which is semalam, kite ke IKEA then ke KLCC. Haa ini keje gila. Kesian mak penat berjalan xD Gila kau naik bas dari IKEA, pegi KTM Kepong Sentral lepas tu ke KL Sentral naik LRT ke KLCC. Mana tak letih mak iolls tu. Takpe, mak kan consume Pamoga. Mesti lah kuat :D


First kite ke Sephora. Gedik gedik try make up. Ah hambek. Dulu tak suka makeup. Ni dah nak berjinak jinak pulak. Mihmihmih :p
Oh ya, tu cousin weolls. Nama dia Aqilah. Sebaya dengan Darlina, 15 tahun. Result PT3 diorang nak keluar dalam 2 minggu lagi kalau tak silap >,<


Bila dua budak ni pantang ada peluang nak selfie :p


Ini penting :*
Hihik!

Dah pukul 8 camtu terus gerak balik. Ngantok gila oi tak cukup tidur.
Ni pun tersengguk sengguk buat keje kat opis. KAH! Gilo betuiiii.

Esok balik kampung pulak. Jumpa tokwan dengan opah.
RINDUUUUU! ♥

You Might Also Like

5 comments