Second part time job, Promoter Air Wick

October 16, 2015


Assalamualaikum :)

Okay, yang part time job ni pun memang lama gila peram! Dari 11 April kot. Lama, kan? Hihi! Keje 2 hari sajooo. Guess what? Kerja part time more better even penat. Sebab sehari dia bayar kau RM100. Kalau tiap minggu keje, kira lah RM200 (2days) kali dengan 4. Kau keje 8 hari je boleh dapat RM800. Cuma part time sahaja, bukan keje tetap.

Bahan untuk kerja. Tester and badge Air Wick

Booth Air Wick

Ni Air Wick yang baru. Memang wangi gila kata kauu!
FD suka yang Sweet Lavender dengan Summer Delight.
Paling wangi and lembut je bau dia. Best! ^_^

Walaupun penat sikit keje ni, kau kena berdiri je. Still best. Boleh dapat kawan baru. Dapat pulak kawan macam akak promoter Chipsmore. Lagi syok keje food and beverage ni. Sambil promote sambil ngap >,<
Waktu keje macam ni, pukul 9 sampai 10 malam. Pakai punch card. So kau kena jaga displin jugak walaupun big bos tak pantau kau keje. Dia ada hantar orang untuk pantau pekerja part time ni cuma kite tak kenal je. Deal keje pun dalam WhatsApp je.

Untuk yang berminat nak cari keje part time jugak, boleh usha kat website ni;
http://asiaparttime.com/

You Might Also Like

2 comments

  1. Kalau RM800 tu dah bermakna sangatlah bagi student :')

    ReplyDelete
  2. wah bestt pngalaman tu yg sronok tu

    ReplyDelete