Happy Birthday Dear Sarah! ♥

October 09, 2015


Assalamualaikum :)

Pagi pagi dapat WhatsApp dari abah dengan mak, tunjuk gambar surprise untuk Sarah pagi tadi. Huwwaaa! Jeles betul sebab tak dapat nak celebrate birthday adik sesama T__T






Muka budak baru bangun tidur xD

Happy Birthday Sarah! Sorry hadiah Sarah nanti akak bagi eh. Postpone 2 3 hari kot. Boleh gitu? Hihi >,< last year dapat ler celeb sesama sebab tak keje jauh. Ni dah keje jauh, tengok gambar kat WhatsApp je lah yang boleh pun. Sobsob T__T

Ini last year punya;

Alahai rindunyaaa!!! T__T

Mak bagitau sekarang ni Sarah kalau bercakap, macam orang tua. Ada saje ayat dia nak bercakap. Hmm nak balik Terengganu!! :'( tapi tak dapat sebab keje banyak gila. Too busy. Kena jaga displin keje jugak. Haihh, cabaran betul :(

Tunggu eh, ada masa nanti balik lah Terengganu.
Rindu mak, rindu Sarah, rindu masakan mak :'(

You Might Also Like

2 comments

  1. happy birthday sarah ! sarah dah besar kan, mesti lah byk cakap hihi.
    *jom balik tranung..

    ReplyDelete