Kawan

Saturdate with girlfriends and ♥

September 20, 2015


Assalamualaikum! :)

Dah lama tak update keluar dengan kawan ni. Last keluar dengan awek ni, hmmm bila eh? Langsung tak ingat. Urghh! Rindu gila kot nak lepak sama sama macam ni. Ihiks! Biasanya every weekend keluar. Semalam dapat jugak lah date, bawak bf sekali >,<


Le girls
Budak sebelah tu adik member sebelah tu.
Meet us;
Me, Arisa, Syamira and Wardah ♥

Kite keluar lepak NU Sentral sajo sebab kat NU Sentral je ada movie yang kitorang nak tengok tu. Kat pawagam lain tak keluar movie tu. Sadisssss! Padahal cerita best gila kot. Takut tak laku ke camne? Haiyaa. Selalu tengok movie kat One Utama atau The Curve je.


Kite tengok Make Me Shudder. Dulu tengok yang first dengan adik, tapi download je lah. Lepas tu tak tengok yang second. Skip tengok yang ketiga terus. Best gila but kinda spoil sebab orang belakang gelak kawkaw macam takboleh nak berhenti. Bising gila kot sampai bf cakap rugi je tiket harini. hmp! Tapi tetap best lah sebab kelakar habis.


Hello! This is my boy 
HAHA!


Dengan awek cuns 


Lepas movie, kite window shopping. Tengok tengok sajo lah.

Layan kepala gila si dia >,<

Dah penat berjalan, terus balik. Penat lepak lama lama. Next time kite ngedate lagi ye aweks and pakwe ♥

You Might Also Like

4 comments

  1. awhh. bestnya hangout dengan member and bf. sy ni bf and member semua jauh.. wuuu >.<

    ReplyDelete
  2. dah kawin nanti lagila takde masa

    ReplyDelete
  3. cite pasal ape tu fatin?syok nye melepak..

    ReplyDelete