Sunday, 20 September 2015

Limitoxless Teatox


Assalamualaikum! :)

Tengok tajuk, gigih kan nak kurus? KAH!


BENEFITS LIMITOXLESS DETOX TEA
✅ block carbo and fat
✅ removes all yucky toxins
✅ weight loss detox tea
✅ flatenning ur belly fat
✅better sleep, less stress
✅"toilet" best effect (tak sakit perut)
✅low calories (6kcal) only
✅better skin, clear skin w/o acne
✅pure botanical mixed loose leaf

in malay;
KELEBIHAN LIMITOXLESS TEATOX
✅Mengurangkan berat badan dengan sihat
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan peratus lemak dalam badan
✅Memberi tenaga
✅Mengurangkan rasa lapar
✅Mengurangkan gula dalam darah
✅Mengurangkan kolestrol dalam badan
✅Membantu menghalang lemak daripada diserap ke dalam badan
✅Menghilangkan perut buncit
✅Membantu mendapatkan kulit yg lebih sihat
✅Membuang angin dalam badan
✅Mengurangkan rasa 'bloated' selepas makan
✅Menghalang karbohidrat drpd makanan diserap sepenuhnya


My review:
Tak ingat timbang berapa sebab masa consume ni time bulan Ramadhan dulu. Makan apa pun hentam saje and that time pakai seluar size L. But after 3 days, pergi uptown nak beli seluar, abang tu recommend ambik size M and that time I was like. seriously lah? Kau tak nampak ke peha gua yang comel ni? Nak pakai size M? But tak cuba tak tau, kan? So FD pun try lah seluar size M tu and guess what? Muat doh! Seriously terkejut okay! Hahahaa! Tapi jenuh lah kau nak telan teh ni sebab takbole tambah gula. Lagi lagi yang morning punya. Perit kau nak telan. Yang night punya teh sedap. Ada rasa manis-manis sikit. Nak lagi sedap, letak lemon. Okay? ;)


RM137 perbox
40 sachets / perbox
30 sachet (DAYTIME)
10 sachet (NIGHTIME)

1 comment:

Nurfaezah Abdullah said...

yg ne blh purchase kat mana FD?