Movie

Movie: Sinister 2

August 30, 2015


Assalamualaikum :)

Bulan ni je dah 2 kali dapat tix movie free. Alhamdulillah, rezeki kan :)
Kali ni filem Sinister 2, sequel to Sinister.

Excited gila k bila dapat email dari TGV ni >,<

Done RSVP for 2 seat :)


Sinopsis Sinister 2;
Hiding from her abusive, estranged husband, Courtney Collins lives in a rural house with her 9-year-old twins, Dylan and Zach. Young Dylan receives nightly visits from ghoulish kids who show him disturbing images of families being slaughtered. It's all part of the grand plan of Bughuul, the evil spirit who recruits innocent children to murder their loved ones. The only hope for his intended new victims may be a former deputy who's familiar with Bughuul's fiendish work from the past.

Gigih gila lepas balik keje, siap siap suruh kawan ambik depan rumah, shot pergi KLCC terus. Sampai awal gila kot boleh nak pilih seat yang strategik sikit. Pegi kat kaunter je, dia kata masuk hall ni duduk je mana nak. Hampehh c(:

Jalan cerita dia best, puas hati lah sebab budak tu selamat jugak akhirnya cuma macam ada yang sangkut lagi je. Macam ada sambungan lagi je -,,-


You Might Also Like

0 comments