Movie

Movie: Inside Out

August 21, 2015


Assalamualaikum :)

Wiwiwiwi! Kali ni kite dapat tix wayang cerita kartun okay! Tapi tak tengok dengan adik lah sebab hakak kat KL, hadik kat Kuala Terengganu nuuuun. Jauh sangat. So kite tengok dengan kawan kite je lah >,<


Inside Out

Riley (Kaitlyn Dias) is a happy, hockey-loving 11-year-old Midwestern girl, but her world turns upside-down when she and her parents move to San Francisco. Riley's emotions -- led by Joy (Amy Poehler) -- try to guide her through this difficult, life-changing event. However, the stress of the move brings Sadness (Phyllis Smith) to the forefront. When Joy and Sadness are inadvertently swept into the far reaches of Riley's mind, the only emotions left in Headquarters are Anger, Fear and Disgust.


Riley si manusia tu. Joy, Sadness, Anger, Fear and Disgust ni emosi Riley. Oh btw, FD dapat tengok cerita ni awal sehari dari tarikh tayangan. Kira premier gituuu :p

Cerita ni sangat lah seronok. Hampir nak menangis jugak lah sebab cerita ni pasal family, love. So so so so touched! Seriously. Joy ni sedaya upaya nak Riley seronok je, taknak sedih sikit pun. Tapi dalam hidup ni kena jugak ada rasa sedih, kan? :) tak best lah kalau asyik seronok je.

You Might Also Like

0 comments