Birthday

Its my birthday!

July 27, 2015


Assalamualaikum :)

This week gila best. Asyik orang belanja makan je. Tak dapat nak diet. Kah! Diet sangat. Makan pun hentam je apa yang ada. Hadiah dapat awal pulak tu.

Last 2 weeks, member kasi try Infused Double Power. Yang ni FD cerita kat entri lain, okay? Lepas dapat try that supplement, member belanja makan pulak.

Kaw Kaw Burger, Kota Damansara
Lan belanja last week. Gilo sedap okay. Kenyang sangat makan sorang. Daging tebal. Lepas tu minum air kelapa gelas besar. Lepas makan memang tersandar terus lah. Tak larat nak bangun. Yang ni Burger Daging Bacon. Pegh! Nak menaip ni pun telan air liuq baq hang! HAHAHA! eh terima kasih Lan. Lain kali belanja lah lagi ye. Wiwiwiwi! :p



Hadiah dengan kek ni pulak Jan bagi petang semalam. Kek coklat sedap. Satu lagi tu taktau apa rasa. Macam pelik. Tak kena dengan tekak. Eh complain pulak. Over tau! xD and thanks untuk rantai tu ye. Mentang magician. Bwek!




Cake blackforest chocolate, dari kawan baik. Wardah. Japgi makan yang ni sebab siang tadi terlalu kenyang. Ramai nau nak belanja. Hihi :p geram dengan strawberry tu xD
Kalau agak tak kenal diorang (Lan, Jan, Wardah), refer entri ni semula #throwback :p

Yang bawah ni pulak surprise dari officemate

Pergi toilet sekejap je, tengok tengok ada paperbag ni dengan coklat Beryl's. Tak sangka pulak dapat hadiah walaupun setiap birthday staff diorang akan celebrate. So I thought maybe just this. Takde surprise lain.

Lepas tuuuuu, nak dekat pukul 4 petang. Fish suruh ambik paper dia print kat printer luar. So FD pun keluar nak ambik. Tengok tengok paper tulis Happy birthday. Eh eh? Terkejut jugak sebenarnya. Blur kejap time tu. HAHA!


SURPRISE!
Fish cakap ice cream cake. And I was like, seriously?!!! Hahaha! Seronok okay dah lah cake coklat, siap ada strawberry kat atas. Lepas tu kek aiskrim. Sape tak suka? Fats fats fats! Pedulikan diet. Hentam aje. Rugi kalau tak menikmati. Hihi :p

Ummppp! Yummy! :p

Syamira and Fieza. Yang pakai spek tu lah Fish. Bos kecik FD. Hihi! >,<

Balik keje member nak belanja makan lagi. Argh! Rezeki betul harini, Terima kasih semua untuk harini. Sayang korang! Hugs and kisses :* :*

You Might Also Like

6 comments

  1. wow. bestnya sis... banyak gila hadiah dapat

    btw..i think is not too late for me to wish u happy belated birthday ^^

    ReplyDelete
  2. sedapnya org belanja mkn kek..hehe.happy birthday sis.semoga dipermudahkan segalanya :)

    ReplyDelete
  3. seronok nye .. untung ramai kawan.. dapat hadiah, belanja makan.. hehe murah rezeki

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday sekali lagi FD! hehehe.. untung la org belanja kan! apapun, smoga ALLAH S.W.T merahmati kamu. Aamiin.

    ReplyDelete