Beauty

SyaLaa BB Cushion Cream 5in1

June 10, 2015


Assalamualaikum :)

Haaa entry kali ni weirdo sikit. Sebab pasal makeup. Tapi ni base je tau. Bukan makeup over over gituu. Cuma BB cushion cream. Product baru yg meletops sekarang ni >,<


New product!
SyaLaa BB Cushion Cream


Antara kelebihan SyaLaa BB Cushion Cream:
♥ Makeup base
-sebagai makeup & merawat kulit wajah
♥ Cooling effect
♥ Long lasting durability
♥ UV protection (SPF50PA+/PA+++)
- melindungi kulit anda dari sinar UV
- mengandungi SPF yang tinggi
♥ Foundation
♥ Whitening
- fungsi pencerahan 5 kali ganda dari biasa
♥ Moisturizing radiance


Span agak kotor sikit. FD memang suka comot comot :p

Bahan utama dalam SyaLaa BB Cushion Cream:

Lilium Candium
Chamomile
Ekstrak bunga mawar


Squalane
Centella Asiatica
Fressia refracta extract
Narcissus


Jojoba
Aloe Vera
Jasminum officinale


Perbezaan
Tangan kiri - kosong
Tangan kanan - apply SyaLaa BB Cushion Cream



Sebelah kiri pergi office tak pakai SyaLaa BB Cushion






SyaLaa Pore Silky Balm ni THE BEST!
Sebabmya memang muka tak berminyak. Nampak flawless k. Bukan nak cakap kosong lah sebab sendiri dah cuba. Tu pasal berani cakap camni :D
untuk yang pore silky balm ni, owner dia buat limited. few customer je dapat. kiranya siapa cepat dia dapat lah gitu :p rugi tau kalau sape yang tak dapat ni.

Review dari FD sendiri:
SyaLaa BB Cushion Cream ni memang best. FD tak pernah apply apa apa bb cream kat muka. Maklum lah, tak minat make up. Nak pakai bedak pun susah tau. Yang ni FD rasa nak pakai pulak sebab since kawan kata muka nampak kusam. So I decide to use this product and alhamdulillah, sesuai dengan muka. Tak melekit atau tompok pun tau kalau berpeluh. Lagi glowing ada lah. Senang apply dan senang dicuci. Easy! Bila pakai tu pun tak terasa sangat pun sebab texture dia ringan je ^_^ oh one more thing, sangat jimat k. Boleh tahan 3 4 bulan. Berbaloi dengan harga.



So kepada yang berminat, boleh try usha sini
Facebook fanpage - SyaLaa Empire Official
Website - http://www.syalaaempire.com/

atau contact terus

018 2393 947 / 018 2441506

You Might Also Like

1 comments