Sunday, 10 May 2015

CC Cream by Raily


Assalamualaikum :)

Korang nak tahu tak yang CC Cream by Raily ni guna salmon collagen, bukan yang kebiasaan produk-produk kecantikan di luar sana guna; talapia collgen

Kite tahu yang talapia collagen ni senang didapati di Malaysia tapi salmon collagen susah tau! Kena import dulu dari oversea. Dah lah mahal, susah nak dapt pulak tu. Tapi kami dari Raily tak kisah tu semua sebab kami nak bagi yang terbaik untuk pengguna kami. Barang mahal takpe, janji kepuasan dan keberkesanan dia menepati apa yang kita nak. Pengguna sekarang bijak kan menilai kualiti dari kuantiti ;)

Owner Raily

Salmon fish collagen ni banyak diguna pakai di Korea dan juga Jepun.. Kalau di Malaysia kebanyakan distributer produk kecantikan guna marine collagen sebab kos yg murah dan senang nak dapatkan stok. Marine collagen tu sebenarnye talapia collagen la. Tapi Collagen CC Cream by Raily guna salmon collagen yg di import khas.

Khasiat salmon collagen:

  •  7 kali ganda lebih berkhasiat daripada talapia collagen
  •  dapat mencerahkan kulit
  •  membaiki dan mencantikkan struktur kulit 
  • yg rosak 
  •  menggebukan kulit
  •  menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu
  •  mengurangkan garis halus (awet muda)
  •  mangatasi masalah jeragat dan pigmentasi
  •  mengurangkan penghasilan jerawat


 
KELEBIHAN COLAGEN CC CREAM by RAILY
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Dapat meratakan tona kulit tidak sekata.
Melindungi kulit dari pancaran sinar UV dan UVB ( spf 50+).
Menganjalkan kulit (salmon collagen).
Merawat kulit wajah dari dalam (salmon collagen).
Dapat menutup cela di wajah.
Tidak melekit walaupun berada di tempat panas.
Kulit muka tidak berminyak walaupun di pakai sepanjang hari.
Tahan lama sehingga lebih dari 10 jam.
Dapat memudar dan menghilangkan bintik hitam dan bintik putih.
Dapat mencerahkan kulit wajah.
Struktur yang sangat ringan lebih  kepada natural beauty bila memakainya.
Merawat sel-sel kulit mati dari dalam.



Collagen CC Cream by Raily
Harga retail RM69 SM / RM75 SS
HARGA PROMOSI
RM65 SM / RM70 SS
*FREE POSTAGE*
**SPECIAL FREE GIFT**

DAPATKAN sekarang SELAGI stock MASIH ada

Instagram: @railycosmetic
Facebook page : RailyCosmetic

Agent/stokis diperlukan si seluruh negeri

Sebarang pertanyaan / pembelian
Cod area Shah Alam / Klang
Call / WhtasApp 011-32958062

Testimoni:



Tunggu apa lagi? Takkan nak tengok orang lain je cantik? Mesti teringin jugak, kan? :p

Contact dan order sekarang!
011-32958062

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)