Pemenang Awesome Giveaway by FD

April 01, 2015


Assalamualaikum :)



Alhamdulillah, giveaway yang FD anjurkan dah tamat. Maaf buat korang tertunggu tunggu untuk keputusan keluar. Busy sikit akhir akhir ni sampai tak sempat nak publish. Terima kasih sebab sudi join giveaway and sabar tunggu keputusan ^_^


Hadiah dari FD
64

Topup RM5 x 2 dari Kak Aiin Baharom
58 , 14

Topup RM10 (Celcom/Maxis) dari Nur Nabilah
26

Topup RM10 x 2 dari Hazirah Shah
9, 28

Cash RM20 dari Syiera Firdaus
30

Tudung plain AJ dari Kak Ieymah Ismail
68

Shawl butterfly dari Kak Ieymah Ismail
8

Tudung instant & Tshirt dari Kak Ieymah Ismail
69

Predator Elite Fat Loss dari Ieyzart Syahier
25

Mini Teddy Bear dari Iman Radhiff
59

Button Badge dari Iman Radhiff
20

1 jar Choco Rice x 2 dari Wahdah Delight
29, 46

Peppermint Shaklee dari Mummy Supplement Shop
70


Tahniah kepada pemenang. Cepat cepat tuntut dengan sponsor, okay? ;)
Copy paste ayat bawah ni

Assalamualaikum
Saya salah seorang pemenang dalam Awesome Giveaway by FD yang disponsor oleh pihak akak/abang/adik
Disini saya sertakan butiran yang diperlukan

Nama:
Alamat:
No tel:
Url entri pemenang: http://www.fatindiana.com/2015/04/pemenang-awesome-giveaway.html
No bertuah dan link giveaway:

Terima kasih kerana sudi sponsor. Moga murah rezeki akak/abang/adik


Yang tak menang tu, tunggu FD buat giveaway lagi ye, mungkin dalam 2 atau 3 bulan lagi. Tak pun try giveaway yang blogger lain anjurkan. Good luck! ^_^
Untuk yang nak sponsor, boleh je PM FD awal-awal :)

You Might Also Like

9 comments

  1. Tahniah kepada semua pemenang..
    Kitew ada join ker tidok erk??
    Hilang ingatan dah ni...

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua pemenang.. no 45 tak naik.. :D hehe

    ReplyDelete
  3. boleh bg email penaja dak saya xdapt nak direct fb la pc kn block

    sy menang

    Predator Elite Fat Loss dari Ieyzart Syahier

    ReplyDelete
  4. alhmdulillah semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah . saya pmenang no 29 . kemarin2 dah pm sponsor tapi belum ada respon . hehe :)

    ReplyDelete