Sibling

Naked 3 Lip Stick 2in1

March 11, 2015


Assalamualaikum :)

Tengok tajuk, macam FD dah nak mula belajar melaram je, kan? :p
Err, FD pakai lip stick? NO WAY!

Tapi FD terima gift ni.
Naked 3, lip stick 2 in 1.
Lip stick and lip gloss.

Babe, I dont pun any make up on my face, okay?
HAHA! So Sarah lah yang melaram


Mirul selfie time FD calit lip stick kat Sarah
Tak ramai yang tau FD ada adik lelaki, betul tak? :p


Kemain budak kecik ni tau >,<
Kalah kakak dia yang tak minat girl stuff ni :p
Tapi FD suka lah warna lip stick ni. CANTIK! ♥.♥

You Might Also Like

5 comments

  1. syioknya dapat gift...
    haah la, xtau pun fd ad adik lelaki..
    muka samaaaa.... :D

    ReplyDelete
  2. Tak minat girl stuff? Mungkin belum masa lagi kot. Sebab aku dulu pun macam tue. Tapi sekarang pun cuma pakai lipstick and eyeliner, kira jadi lar kan.

    ReplyDelete
  3. - wow best2 dpt adiah..
    - eh, kza pon xtau hihihi..
    - kemain happy ye sarah!

    ReplyDelete
  4. bg kat akk la..
    akk suke lisptik..
    kekeke

    ReplyDelete
  5. nice la warna tu.. pakai la nnti hehe

    ReplyDelete