Monday, 9 March 2015

Hadiah dari Eymasu Craft, THANK YOU!


Assalamualaikum :)

Lagi sekali, entri yg kena peram setengah tahun >,<
Punya lah lama FD dapat hadiah ni, baru sekarang nak heboh. Hihi! Tapi kite dah contact pengirim ni lama dah untuk cakap terima kasih :)


25 Mei 2014


Eymasu ni suka sangat buat surprise kat FD dengan adik adik tau. Sekali 3 orang dapat hadiah dari Eymasu. FD, Darlina, dengan Sarah. Pandai Eymasu tau sebab tahu warna fav Sarah time tu. Sarah pun terkejut bila nampak nama dia atas keychain ni. Kitorang bertiga suka sangat hadiah dari Eymasu! :*

Bukan 1 je tau hadiah dari Eymasu ni. Ya Allah, baiknya awak dengan FD. Terharu
T____T




31 Oktober 2014

Mula mula dapat parcel, Darlina dah pelik apa benda yang besar sangat ni? Dia siap kejutkan FD, "kak, tengok ni kak!". Kuasam budak ni kacau orang tidur. FD tengok nama pengirim, EYMASU!!! Darlina pun kenal dah dengan blogger ni. Baik sangat dengan kitorang.


6 KOTAK LOOM BANDS!!
Banyak giler Eymasu ni bagi kite tau! Paling excited adik adik. Lagi lagi Mirul dengan Darlina. Sarah tukang request je kat abang dia. Mirul dengan Darlina je yang rajin buat. Gigih refer youtube :p


Nampak muka budak excited ni? Haaa, kemain besar sengih!




Perasan pwincess :p


Eymasu World Craft jual:
Custom made pin shawl
Custom made felt craft
Stater kit (for any craft)
and many more!

For those yang nak beli barang barang kraf ni, boleh order dengan Eymasu ye


2 comments:

Cik Enonimus said...

Assalammualaikum and Hye :)
Saya sedang mencari sponsor :)
Tiada syarat dikenakan :)
Sudi tak nak sponsor? :)
Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

izzeyda said...

tahniah.. banyak tuh hadiahnya..