Kawan

Selamat pengantin baru Shasha! ♥

March 14, 2015


Assalamualaikum :)

Sepatutnya entri update 31hb Januari 2015, tarikh kawan nikah.
Ini first kenduri kawin kawan yang FD attend. Kawan lain lain tu tak dapat pergi sebab tetiba je dah jadi bini orang, tak inform kite pun. Sedih! T_T tapi ada jugak yang tak dapat datang sebab jauh. Ini pun alang alang FD ada KL, tu yang dapat pergi and dapat tahu last minute. Nasib baik Naza inform.


Alhamdulillah, Shasha sah jadi isteri Adlil dengan sekali lafaz je. Maaf, takde gambar pengantin tengah akad nikah >,<



So ada gambar gegadis je :p
Nazatul, Sabrina, Nina, FD


Naza, FD, Shasha & Adlil (bride and groom), Nina
Sebelum balik, ambik gambar dengan pengantin dulu :D


And last but not least, selfie with bestfriend
Friendship for ever! 10 tahun dah kite berkawan ♥


Ini goodies yang kite dapat kat majlis Shasha :)

Seronok pengantin baru pergi honeymoon kat Bali bulan lepas >,<

You Might Also Like

4 comments