Food

KitKat Rubies - Chocolate Truffle & Wafer

February 19, 2015


Assalamualaikum! :)

Iklan KitKat Rubies kat TV dah lama, minggu lepas baru dapat beli.
Tengok harga KitKat Rubies ni pun fikir banyak kali tau nak beli ke tidak T_T


Beli kat Mydin, RM29.90

<
1 kotak ada 20 pieces.


Coklat kecik cenonet berbanding KitKat yang biasa.
Cuma coklat lagi tebal dari wafer dan dalam tu ada hazelnut kecik2.
Masa makan tu tak terasa gigit kacang sebab ada wafer, kan.


Semalam usha kat supermarket lain, lagi mahai baq hang!
RM35.90 sekotak. Gila nak untung RM5 =,=


So pada pendapat FD sendiri lah kan, better kau beli Ferrero Rocher berbanding KitKat Rubies ni sebab beza harga and kuantiti makanan dalam kotak tu.
KitKat Rubies 1 kotak RM30 dalam ada 20 pieces
Ferrero Rocher 1 kotak RM27 dalam ada 24 pieces

Rasanya lebih kurang, beza bentuk je. Bulat dengan segi empat tepat.

Tak tau lah pada korang macam mana, kan? Lain orang, lain lidah, lain citarasa, lain pendapat, lain.. Ahhh! Semua lain lah senang :p

You Might Also Like

5 comments

  1. tak penah rasa lagi..kalau saya pun lagi prefer fererro rocher..

    ReplyDelete
  2. woot woot new neighbour ;)
    http://rashidmajidofficial.blogspot.com/2015/02/rm-modestyonstreet.html

    ReplyDelete
  3. omg THANK U SBB CKP FERRERO LAGI BEST
    hihihi <#3333

    ReplyDelete
  4. huhu .... dapnyaaaa coklat . harga pun sedap . haha

    ReplyDelete