Monday, 31 March 2014

First Giveaway by Mrs Bella


Assalamualaikum

klik banner untuk join...

Alhamdullilah akhirnya terlaksana juga giveaway pertama saya iaitu First Giveaway by Mrs Bella. Sebenarnya dah lama nak buat giveaway ni but takde time nak buat maklumlah busy belajar.Hadiahnya simple je syaratnya pun tak banyak. Pemilihan pemenang berdasarkan Random and jangan lupa meriahkan First Giveaway by Mrs Bella

Tag 2 org rakan : http://www.cikkmira.com/ | http://syiralokman.blogspot.com/
Link profile facebook : https://www.facebook.com/ftndiana27

Senarai Pemenang Awesome Giveaway


Assalamualaikum
Alhamdulillah, akhirnya tamat sudah Awesome Giveaway dan pemenang pun dah ada. Maaf sebab lewat umumkan pemenang, dan buat korang tertunggu tunggu.

Senarai Peserta Awesome Giveaway


Cash RM30 by Syan Neesa
94. http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html

Starlight by FD
109

Novel by Shad
46
115

Novel by Iman Zakaria
1

Shiseido mask by Iman Zakaria
93

Tudung bawal x 2 by Mieya Atiera
55
63

5 sachet Felinna x-loss pure teaberry juice by Mirabella
100

Topup RM5 x 3 by Syira Lokman
70
28
90

Keychain by Neko Kpop Shop
31

Bookmark by Neko Kpop Shop
80

Ole-ole Jakarta, Indonesia x 2 by Yumida
21
18


Ole-ole Bandung, Indonesia x 2 by Yumida
15
47

Ole-ole Hatyai, Thailand x 2 by Yumida
77
83

File RunningMan by Shuhada
3

Bantal felt by Eymasu Craft
107

Keychain felt x 2 by Eymasu Craft
44
102

Arce Pearl Cream by Syiera
76

Blouse by Rexylla
92



Tahniah semua!


Sila sertakan butiran untuk tuntut hadiah dengan sponsor


Assalamualaikum
Saya salah seorang pemenang dalam Awesome Giveaway by FD yang disponsor oleh pihak akak/abang/adik
Disini saya sertakan butiran yang diperlukan

Nama:
Alamat:
No tel:
Url entri pemenang:
No bertuah dan link giveaway:

Terima kasih kerana sudi sponsor. Moga murah rezeki akak/abang/adik

Kalau sampai 7hb April masih tiada sebarang tuntutan, hadiah dikira burn serta merta. Ini bagi mengelakkan sponsor tunggu pemenang untuk jangka masa yang panjang. Masing-masing ada hal sendiri, kan? Bukan setiap masa boleh tunggu jeee. Harap faham. Thank you :)


Pada yang kurang bernasib baik, cuba next GA k? Next GA tak tau bila nak launch sebab mood masih ke laut. Kalau ada yang nak sponsor, sangat sangat dialukan. But please bagi syarat yang senang. Baru ramai join dan meriah ;)


Thursday, 27 March 2014

MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah



klik banner

Tamat: 28 Mac 2014

Wednesday, 26 March 2014

CPUV ke 33 & 34, DiGi - Project Red | Ford Fiesta Phase 2


Assalamualaikum

Rasanya last update belog 20hb kot. Huwaaa! Makin jauh pulak rasa dengan blog. Macam dah terabai sekarang ni. Kesian awak. Lepas ni kite cuba rajinkan diri untuk update selalu ye ^_^



Walaupun jarang update belog, Nuffnang masih sudi nak bagi CPUV kat kite. Terharu taukkk 🙈

Sekali dapat 2 CPUV. DiGi Project Red dengan Ford Fiesta Phase 2. Alhamdulillah. Masih ada rezeki dengan Nuffnang. FD hargai sangat sangat. Baru je plan nak stop blogging. Tapi Nuffnang ni asyik bagi kite bersemangat nak keep on blogging.
Bukan apa, rasa blog ni macam dah takde readers macam sebelum ni. Sekarang ni rasa kurang jeee. Hilang semangat wehh 😭

Apa pun thank you untuk yang selalu support FD 💋


Monday, 24 March 2014

Awesome Giveaway by FatinDiana


TAMAT!!



Syarat syarat :
1. Follow blog, Twitter, Instagram, like fanpage, klik iklan, komen entri sponsor, dan add Facebook sponsor.
2. Buat satu entri "Awesome Giveaway by FatinDiana".
3. Copy banner dan paste di entri. Jangan lupa backlink ke entri ini.
4. Submit link diruang komen. Takkan layan sebarang penyertaan di cbox.

Follow blog
http://syanpunyabelog.blogspot.com/http://akubudakaddmaths.blogspot.com/
http://budakshumort.blogspot.com/http://umikasum.blogspot.com/ [Follow G+ sekali]
http://sayasyiera.blogspot.com | http://komikfeeqry.blogspot.com/
http://syiralokman.blogspot.com/http://rexylla.blogspot.com/ *NEW*
*klik iklan Nuffnang di blog FD dan sponsor*

Like fanpage
 
  *NEW*

Follow Twitter


Follow Instagram
Instagram Instagram Instagram Instagram

Like gambar:
Clinicell | Baju Hitam | Alaf21

Komen Good luck di entri
Platform Dropship Produk Islamik

Add Facebook:
Eymasu II


Hadiah:
Cash RM30 x 1
Novel x 3
Starlight x 1
Tudung bawal x 2
5 sachet Felinna x-loss pure teaberry juice x 1
Topup RM5 x 3
Keychain x 1
Bookmark x 1
Ole-ole Jakarta, Indonesia x 2
Ole-ole Bandung, Indonesia x 2
Ole-ole Hatyai, Thailand x 2
File RunningMan x 1
Bantal felt x 1
Keychain felt x 2
Shiseido mask x 1
Arce Pearl Cream x 1 *NEW*
Blouse x 1 *NEW*

Tarikh tamat: 24 Mac 14

Senarai Peserta Awesome Giveaway by FatinDiana
  1. http://darlinalife.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  2. http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  3. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  4. http://siapasayasekarang.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  5. http://syasyafiefie.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  6. http://lolipoppoppop.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana_5.html
  7. http://wwweffafarhana.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  8. http://zazanizam.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  9. http://fazahunhan.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  10. http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  11. http://izzaraamani01.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  12. http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  13. http://cikalyea.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  14. http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  15. http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  16. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  17. http://luviza-98.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  18. http://gonfaizal.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  19. http://blogyanapunya.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  20. http://anereodacandid.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  21. http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  22. http://zenithiman.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatin-diana.html
  23. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  24. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  25. http://sicomotizati.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  26. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  27. http://urbanzara.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  28. http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatin-diana.html
  29. http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  30. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  31. http://byunbaekxoxo.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  32. http://rapbyun.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  33. http://keranaakumalu.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  34. http://badlishahazman.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  35. http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  36. http://amirahamer.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  37. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  38. http://ezbil-official.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  39. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  40. http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  41. http://justforfund.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  42. http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  43. http://deyawanny.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  44. http://bubugijo.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  45. http://komikfeeqry.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatin-diana.html
  46. http://blogkusuperstar.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  47. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  48. http://insyaallahadarezeki.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  49. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  50. http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  51. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  52. http://farraanuar.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  53. http://nanameer-lovecontest.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  54. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  55. http://msermzni.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  56. http://dianathewannababes.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  57. http://blog-giveaway-fatenmeera.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  58. http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  59. http://hadirasoul.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  60. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  61. http://nineight.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  62. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  63. http://fatinamdzfr.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatin-diana.html
  64. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  65. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  66. http://tentangaku-ayu.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  67. http://lazymenaip.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  68. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  69. http://dramaticyang.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  70. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  71. http://hakumahumenang.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  72. http://bangtanboysplanet.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  73. http://aisyasakura.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  74. http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  75. http://cotcetmeera.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  76. http://ierahluvie.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  77. http://feeqadillocious.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  78. http://erinkahar.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  79. http://sha-na39.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  80. http://siszetty.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  81. http://waniesyiteru.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  82. http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  83. http://qileh.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  84. http://mizzkeyna.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  85. http://karyamahirah.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  86. http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  87. http://sweet-bunnydress.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  88. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana_16.html
  89. http://sayaseri.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  90. http://shafinazaina.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  91. http://giveaway-list.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatin-diana.html
  92. http://airis-contest.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  93. http://balqishhnasran.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  94. http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  95. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  96. http://flowerliciousazzahrah.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  97. http://jejarimenaiplaju.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  98. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  99. http://sayasyiera.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  100. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  101. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  102. http://salwaismail.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  103. http://hye-yun.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  104. http://havinue.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  105. http://syahiraceri.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  106. http://eymasu.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  107. http://mininominomi.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  108. http://syiranabila.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  109. http://allgiveawayandcontest.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  110. http://vidolaaa.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  111. http://lollista.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  112. http://niniraaaa.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  113. http://jombercontest.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  114. http://my-life-are-here.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  115. http://powerofmotivationblog.wordpress.com/2014/03/23/awesome-giveaway-by-fatindiana/
  116. http://sitentfreezesoulgiveaway.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  117. http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  118. http://malfoy-xoxo.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  119. http://exocutestories.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  120. http://meetxoxodream.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
  121. http://thelittlekhalifah.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html

Thursday, 20 March 2014

Review novel: Mas Kahwinku RM22.50



Zan Zarida
Harga: RM 21
Halaman: ~528
Berat: 450 gram
Tarikh Terbit: 1 Jan 2014

Sinopsis
Danisha Sarah terpaksa menjadi ibu ekspres apabila dia menjaga sepasang adik-beradik yang dia sendiri tidak tahu siapa bapa mereka. Yang dia tahu ibu mereka meninggal dunia. Semakin lama menjaga, dia semakin sayang mereka. Suatu hari, masalah melanda apabila dia mendapat surat daripada peguam. Ayah mereka datang untuk menuntut hak penjagaan. Apa lagi... mengamuklah Danisha. Namun, syarat diberikan iaitu Danisha harus mengahwini lelaki itu. Pada masa yang sama, dia dilamar oleh seorang lelaki yang tidak dikenalinya. Lelaki itu akan memberi mas kahwin sebanyak RM22.50. Pening kepala Danisha sama ada menerima atau tidak lamaran itu dan dia sendiri keliru lelaki yang mana berhak menjadi suaminya.


Review dari FD:
Novel ni mula-mula macam tak berapa menarik sangat. Macam takde perasaan yang tak sabar nak habiskan baca cerita ni. Senang nak agak. But, agak pening masa pertengahan cerita. Kesian kat suami Danisha sebab Danisha ni macam nak taknak je layan si suami. Macam takde perasaan, padahal memang suka sama suka. Dan ada satu part tu, bab agama sikit lah. Boleh ke guna wakil nikah? Bila tanya abah, abah kata dia kahwin dgn si wakil tu, bukan si pengantin lelaki. Weirdo, huh?
Try baca nanti ^_^ so far best lah :)


Sunday, 16 March 2014

Coklat Pepero READY STOCK


FD nak buka order Pepero ni!
Suka tak? Suka tak? :D

Coklat ni susah nak jumpa kat tempat lain. Banyak kat Langkawi je. Nasib baik dapat hat murah murah. Boleh sharing dengan hangpa jugak kalau nak. Harga pun berbaloi lah jugak daripada hang nak pi Langkawi duit minyak apa bagai tu. Atau naik flight ka, bas ka. Kan kan? Congak harga, tengok rugi ka, untung ka :p



Sebelum ni kecoh pasal pepero ni HARAM. Haaa semua tu propa. PEPERO NI HALAL! Dah disahkan halal. Baca betul betul dan faham status dari page Halal Korea tu.

Kepada yang masih was was, jangan beli. Korang terliur je lah tengok kawan kawan korang makan Pepero yang mabeles ni. Jangan jeles, okay?
Yang tak pernah rasa tu, meh rasa sikit. Confirm nak lagi! Rugi beli sekotak je. Beli banyak2 k ^_^

Ready Stock

Pepero Big Box (8 small box)
Original - RM30/box
Almond & Nude - RM35/box



Pepero Small Box (minimum purchase 3 box)
Original - RM4/box
Almond & Nude - RM5/box


Ready Stock

Pepero Almond
1 small box RM4
8 small box RM32



Postage fee:
RM6 (SM), RM9 (SS)


Email: ftndiana@ymail.com
WhatsApp / WeChat:
0142771924


Friday, 14 March 2014

Giveaway : Siapa Yang Bertuah?



klik banner

Senarai sponsor dan hadiah:
1- Mardiah Diana (http://mardiahdiana.blogspot.com/)
Topup RM5 (2x), Keychain Sabah (2x)

2- Nadiya Liyana (http://diyasesame.blogspot.com/)
Shiseido Mask Blackheads (2x)

3- Nik Ainaa (http://nikainaa.blogspot.com/)
Novel Yes, Boss! - Novel adaptasi ke drama TV3 (1x) 
atau
Novel Dosa Semalam karya Adilla Tasha (1x)
(pemenang boleh pilih sama ada nak novel YB atau novel DS)

4- Farez Shah (http://farezshahevil.blogspot.com/)
Novel Something Borrowed (1x), novel The Hobbit (1x)

5- Eymasu (https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft)
Keychain Felt (2x)

6- Hafizah Zainal Abidin (https://www.facebook.com/cikfiedotcom?fref=ts)
Jadi admin dan anda boleh promote iklan, entry blog anda di SINI

7- Mama Maszull (http://maszull.blogspot.com/)
Mask and Fridge Magnet Legoland (1x), Mask 3 paket (2x)

8- Aryssa Najwa (http://aryssanajwa.blogspot.com/)
Cover Novel (2x)

TARIKH TAMAT : 14 MAC 2014
TARIKH UPDATE SENARAI PESERTA : 21 MAC 2014
TARIKH UMUM PEMENANG : 24 MAC 2014

Tuesday, 11 March 2014

CPUV ke 32, Colgate SAN Launch


Assalamualaikum


Alhamdulillah, Nuffnang sudi bagi BE lagi walaupun dah jarang hapdet belog. Kali ni campaign Colgate SAN Launch pulak. Harap-harap BE ni lama lah sikit menapak dalam blog FD ni. Hihi 😊

Macam tau tau je kite ni pengguna Colgate. Ihik! 🙈

Thank you Nuffnang and Colgate 💋

Friday, 7 March 2014

Yes Boss Full Episode


Yes, Boss!

Sinopsis Yes Boss
Tak sesuai bekerja di Pizza Hut, Aryana masuk McDonald’s. Tak sesuai di McDonald’s dia pergi pulak ke Jaya Jusco. Sudahnya setiap tempat tu pun paling-paling lama pengalaman yang berjaya dikutip adalah selama dua bulan sahaja. Bukannya dia koman sangat. Lulusan universiti tu… tetapi nasib tidak menyebelahinya terutama sekali ketika sesi temu duga pegawai kerajaan.

Berkat ‘kabel’ mak ngahnya di Wisma Alam, Aryana akhirnya berjaya menjawat jawatan setiausaha di situ. Sangkanya dia bekerja dengan Datuk Maarof, rupa-rupanya dia adalah setiausaha kepada Ilham Irfan, anak Datuk Maarof. Pulak tu, Ilham merupakan kasanova yang punya ‘stok’ edisi model keliling pinggang.

Selain menjalankan tugas rasmi seorang setiausaha, Aryana juga dikehendaki menjalankan tugas ‘tak rasmi’ seorang setiausaha. Kena cover line untuk bosnya setiap kali bosnya mengular, juga ketika teman-teman wanita bosnya merajuk, perlu dipujuk dan sebagainya. Setiap arahan bosnya wajib dijawab dengan:- Yes, boss! Pening kepala Aryana meladeni setiap kerenah bosnya itu. Tetapi, boleh pula Aryana bertahan dengan sikap bosnya itu, hinggakan mereka semakin rapat.

Hati dan perasaan… siapalah yang dapat mengawalnya…. Dalam diam, Aryana telah jatuh hati dengan bosnya tetapi dipendamkan sahaja. Dia sendirian makan hati dengan sikap hidung belang bosnya itu.

Dan bila Aryana tiada di sisi, Ilham mula terasa kehilangan. Tatkala dia sedar bahawa dia memerlukan Aryana lebih daripada seorang bos memerlukan setiausaha, dia terpaksa pula berdepan dengan mantan mat rempit di kampung Aryana yang kini sudah bertukar menjadi tauke bengkel dan kolam ikan keli.

Berjayakah Ilham menambat hati Aryana yang sedia terluka dengan sikapnya yang hidung belang itu? Bagaimana pula dengan Aryana? Siapakah yang menjadi pilihan hatinya? Bosnya ataupun mat rempit otai yang telah berubah menjadi ikon belia berjaya di kampungnya itu?




Tonton Yes Boss Full Episod Online
Episod 1    Episod 2     Episod 3    Episod 4    Episod 5    Episod 6    Episod 7