PPS

BVR Collagen MURAH RM35 ♥

November 29, 2014


Assalamualaikum :)

Sejak akhir akhir ni jadi malas je nak ambik supplement. Malas nak bancuh bagai. First dulu consume Aurawhite, second Aurawhite Choc, third Aurawhite Stemcell, fourth Secret Skin White Kawaii Collagen, fifth Ephyra, sixth Clinicell, seventh Radiance Signature, lastly consume BVR Collagen.
Banyak tak FD dah try? Hihi! >,<

Setiap supplement ada kelebihan dia. Contoh macam SSWKC, Ephyra, Clinicell, Radiance, senang je nak consume sebab sediakan dalam sachet. Takde lah rasa susah sangat nak bawak 1 jar kalau nak travel mana mana, kan? Cumanya Ephyra dengan Clinicell kena bancuh, so dah tentu kena bawak botol untuk shake shake :D kalau SSWKC tu, boleh kemam. Radiance Signature bentuk cecair dalam sachet. Masih lagi senang untuk dibawa kemana sahaja.

BVR ni best sikit, botol kecik je, boleh genggam 1 tangan lah gitu. Jimat pulak tu. Cuma ambik 1 scoop pagi dan malam. Macam biasa lah, kan? ;) nak bawak pun senang sebab bentuk dia yang kecik tu.


Belle Vous Resources Collagen
or shortform to
BVR Collagen
Berat: 40gram (tahan sebulan)


Kandungan dalam BVR COLLAGEN
♥ Pati Apple Stem Cell
♥ Pati Strawberry Stem Cell
♥ Pati Marine Collagen
♥ Vitamin C
♥ Vitamin E
♥ Pati Gluthathione
♥ Serbuk Mutiara
♥ Bunga Sakura

Khasiat BVR COLLAGEN
♥ Memutihkan dan mencerahkan kulit
♥ Menghaluskan kulit
♥ Mengurangkan jeragat
♥ Menaikkan seri wajah
♥ Memperbaiki sel-sel mati pada wajah
♥ Menyegarkan wajah secara semulajadi



Cara penggunaan BVR COLLAGEN
cara pertama:
♥ Ambil 1 sudu kecil dan campurkan ke dalam minuman kegemaran
♥ Kacau sehingga sebati dan minum
cara kedua:
♥ Ambil 1 sudu, terus masukkan ke dalam mulut dan kemam

FD lagi suka kemam. Lagi pun, orang kata kemam lagi elok. Kesan lebih cepat, yang penting kena rajin minum air kosong la atleast 3 liter sehari :) nak buang segala toksin dalam badan tu. Kasi cuci dalaman dulu :D



BVR Collagen
40gram *tahan sebulan*

Harga asal
RM90 SM // RM100 SS

Harga PROMOSI untuk readers blog ni
RM35 SM // RM40 SS
Jimat RM55!!


FD sarankan beli 2 botol terus. Beli sebotol je kena maintain tau. Setakat sebulan lepas tu tukar supplement lain, memang susah nak nampak kesan. Jimat pun jimat tau sebab sebotol kecik tu RM50, plus boleh tahan sebulan. So far FD sendiri puas hati, plus mak pun tegur perubahan kat kulit ni >,<




BVR Lolly's Pink
RM30 SM / RM35 SS

Kepada yang berminat nak beli, sila contact
Diana - 01133765321 (SMS/WhatsApp/iMessage)
Darlina - 011 2922 9434 (SMS / WhatsApp / WeChat ONLY)
DO NOT CALL!
Jangan marah pulak kalau tak angkat call ;)

Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
Maybank / CIMB

You Might Also Like

2 comments

  1. memang produk ni dah femes sekarang,,

    ReplyDelete
  2. famous produk ni sekarang..
    tapi saya amalkan satin skinz premium for my daily supplement.. kesan dia terbaik jugak :D

    ReplyDelete