Tuesday, 23 September 2014

CPUV bulan September 2014


Assalamualaikum! :)


Alhamdulillah, masih ada rezeki dari Nuffnang :D

Bulan ni dapat 3 kempen untuk CPUV. 3 kempen pun okay apa.
Ada jugak income kaannnnn
1. Mayfair Bodyline - September 2014
2. Sanofi Lactacyd Phase 2
3. RWG - Ice Age Adventure




CPUV baruuuu! ♥
SENHENG Online Store One
Proton PCC
Sime Darby LPGA 2014


Rasa rasa macam tiap bulan ada je kempen 1 dengan 2 tu. Sangat sangat sesuai dengan wanita atau gegadis ye. Lagi lagi yang Sanofi Lactacyd tu. Untuk penjagaan miss V korang :D Mayfair pulak untuk yang jaga badan. Untuk selim melim tu. Penting jugak tau. Kadang-kadang yang tak selim ni, diorang jenis tak confident. Lain orang lain level confident dia. Kadang tu cari pakaian pun susah tau. FD sendiri kena diet, nak badan macam dulu-dulu :(
ahh karut dah. apa pun
Thank you so much untuk semua kempen tu ^^v



Mood masih tunggu cek ke 3 dari Nuffnang yang di-cash out pada 2 Ogos. Sebulan lebih dah ni tunggu. Hantar tiket tanya pasal cek, staf Nuffnang kata dapat cek minggu ke dua bulan Oktober >,<


6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki, congrats dear...

sha dhira said...

sayang dgn mr.nuff kan, hehe.. tahniah laling dpt cpuv.. :D

nur anis said...

tahniah....:)

Muzai Samilan said...

best nye tgk amount dia..meriahhh :)

Lynn Hamzah said...

syukur alhamdulillah...

siti zawiah said...

banyaknya..