Tuesday, 12 August 2014

Robin Williams mati bunuh diri


Assalamualaikum! ♥




Tengah scroll gambar dekat Instagram, tetiba nampak post yang inform Robin Williams ni dah mati. Ya Allah! Terkejut sangat-sangat! Tak sangka yang dia dah takde. FD fikir kot meninggal sebab ada sakit ke apa ke. Tapi rupa-rupanya dia bunuh diri. Sebab apa bunuh diri, FD sendiri tak tahu info lebih lanjut.


FD memang minat sesangat dengan Robin Williams ni. Minat dengan cara dia berlakon BEST!


First movie yang FD tengok masa kecik kecik dulu. Filem Jumanji.
Yang ni best sebab game dadu dia lain macam. Bawak ke dunia dalam game tu. Apa FD cakap ni? Ahh! Korang faham lah kan. Mesti pernah tengok filem ni. Mula-mula ego je dalam cerita ni sebab masa kecik kecik dulu tak rapat dengan family. Ending cerita ni pun best.



Bicentennial Man ni pulak lagi lah BEST!
RW jadi robot, lepas tu sikit sikit dah mula ada perasaan. Then jadi manusia, jatuh hati. Upgrade robot nampak macam manusia. Kahwin, bahagia. Kahwin dengan manusia. Manusia, dah tentu lah akan mati. Dia ikut mati sama lepas isteri dia mati. How sweet..


Banyak lagi filem lakonan Robin Williams yang FD dah tengok. Memang semuanya best best lah! Lakonan dia mantap. Tapi masih lagi tak sangka yang dia mati sebab bunuh diri. Haishhhh :/
Takde dah pelakon yang berbakat macam RW ni.


Rest in peace, Robin Williams 
berita lanjut di Yahoo!