CPUV bulan Mei dan Julai 2014


Assalamualaikum! :)


*gambar tak tah pape sebab guna phone*

Bulan Mei yang lepas ada dapat CPUV walaupun blog tak berapa aktif. Dapat 2 CPUV untuk bulan Mei. Nestum #MoreLife and Sanofi Lactacyd April 2014.

Bulan Jun lagi tak aktif! Ada 3 post je kot. Aiyakk! Makin lama makin busy. Susah nak update belog sekarang ni sebab masalah takde laptop. Plus, dengan line internet yang macam haram ni ha. But still dapat CPUV. Cuma tak ingat untuk kempen apa ^^'



Untuk bulan Julai yang lepas, alhamdulillah. Banyak jugak dapat CPUV walaupun sikit sikit je dapat earning tu. Hadiah birthday dari Nuffnang mungkin :p
♥ Dove Hairfall Rescue
♥ Tesco Delivery Lab
♥ Fashion Pitch/Writers Unleashed
♥ Mayfair Bodyline - July 2014
♥ Xperia Z2 Launch


Thank you so much Nuffnang!

And thanks to you guys too!
Sebab masih sudi datang ke belog FD :*

You Might Also Like

6 comments