Product Review

Awas dengan produk tiruan!

August 28, 2014


Assalamualaikum! :)

Akhir akhir ni banyak produk tiruan yang dah memudaratkan orang, kan? Sakit itu lah, sakit ini lah. Itu lah, nak yang murah murah, tapi tak berkualiti. Sudahnya, sendiri yang merana. Sekarang ni paling banyak produk tiruan yang copy produk Legacy Secret.


Antara produk keluaran Legacy Secret yang tengah hot sekarang ni:
Harum Malam
Wira Malam
B' Vite
dan macam macam lagi


Ada cara untuk pastikan barang original dari Legacy Secret



1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah





2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari





3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan


PERINGATAN !!!
1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.
Wechat ID : harummalam

Video Rujukkan : 

Okay, sekarang dah tau macam mana nak bezakan original dan tiruan, kan?
Lepas ni tak payah nak cari yang memurah. Harga produk keluaran Legacy Secret ni semua harga mampu milik. Dont worry, alright? Nak sihat dalaman, kena lah keluar duit. Bukan mahal sangat pun. Kereta mahal mahal, handphone canggih apa semua tu boleh beli. Produk yang harga tak sampai RM50 sebotol takkan tak mampu kot?
Lepas ni beringat lah ye. Jangan nak jimat duit punya pasal, dapat sakit pulak.


Sekarang nak review salah satu produk keluaran Legacy Secret ;)

Vee Spray

Vee Spray membantu melindungi keintiman wanita dari bau yg kurang menyenangkan dan membantu mengimbangi PH yg seimbang di bahagian tersebut. Ia juga sesuai untuk ibu-ibu baru habis bersalin, bahkan untuk yang belum bernikah,yang bermasalah dengan miss v anda. Mengatasi segala masalah miss v dalam masa yang singkat.

Kebaikan Vee Spray:
• Membersihkan organ kewanitaan
 Mengurangkan Aroma Kurang Enak.(bau busuk)
 Mengurangkan keputihan pada miss v.
 Mengurangkan lendir berlebihan.
 Membuat organ wanita rapat dan ketat.
 Membuatkan miss v kelihatan pinkish dan gebu.


Kandungan:
• Air suling
• Glycerina
• Ekstrak manjakani
• Ekstrak sireh
• Ekstrak Pueraria Mirifica
• Aloe Vera

Harga sebotol Vee Spray cuma RM30!
100% guna bahan semulajadi ;)



Selain dari produk ni, korang boleh refer link kat bawah ni jugak:
www.harummalam.com
www.legacysecret.com
www.facebook.com/WanitaPerfect
www.facebook.com/HarumMalamHQ
https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

You Might Also Like

2 comments

  1. nice entry dear. padat and ringkas.. Thank you for this entry.. :)
    *done check.

    ReplyDelete
  2. tiruan banyak sekarang ni..haishh..

    ReplyDelete