Height Up

Height Up! Murah!! RM140 jer

July 21, 2014


Assalamualaikum! :)



HEIGHT UP dikenali sebagai Supplement Peninggi Badan No. 1 Asia kerana ia bertindak membantu menambahkan ketinggian badan secara semulajadi, diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dengan menggunakan kaedah Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Bone Development Techniques) dan terbukti mampu memberikan kesan peningkatan ketinggian 2-15cm ke atas.

Formula yang menjadi rahsia peningkatan ketinggian di kalangan warga Asia akhir2 ini yang sebelum ini banyak bertubuh rendah seperti di Korea, Jepun, Thailand dan Indonesia.

** Scientifically Researched & Proven Height Formula
** Kesan seawal SEBULAN, dengan peningkatan antara 2-5cm, bergantung tahap usia dan metabolisma badan pengguna
** Mendapat sijil HALAL, SIJIL RESULT POSITIVE DARI MAKMAL KKM, FDA dan HACCP bagi jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesan.
** WANITA HAMIL DAN MENYUSUI BAYI TIDAK BOLEH MENGAMBIL PRODUK INI.
** BAGI YANG MEMPUNYAI PENYAKIT KRONIK SILA MINTA NASIHAT DOKTOR TERLEBIH DAHULU SEBELUM MENGAMBIL PRODUK INI.

Kajian Juga Menunjukkan:
✔ Tubuh yang tinggi membuatkan seseorang itu kelihatan lebih berwibawa, anggun serta berketrampilan.
✔ Pelbagai jenis profesion (spt juruterbang, pramugari, tentera, polis, wartawan, model, artis, atlet olahraga tertentu, dll) mensyaratkan ketinggian badan yang minimum pada tahap tertentu. Tubuh badan yang rendah mempunyai peluang yang agak kecil dalam memilih pekerjaan.
✔ Lelaki bertubuh tinggi lebih mudah mendapatkan penghormatan & perhatian oleh wanita atau lelaki lain.
✔ Seorang yang bertubuh tinggi akan kelihatan lebih dewasa. Si adik yang bertubuh lebih tinggi dari kakaknya sering dianggap sebagai kakak.
✔ Dan banyak kelebihan yang lain bagi orang yang memiliki ketinggian yang ideal.

Perubahan boleh dilihat dalam masa 1 bulan (2-5cm) Tapi ia bergantung pada metobolisma dalam badan masing2, umur dan kesungguhan untuk tinggi. Satu lagi, berfikiran positif bahawa anda masih boleh tinggi kerana otak akan membantu badan kita menerima/bekerja.


1 botol mengandungi 120 tablet.
Penggunaan untuk 2 bulan

Harga asal
RM180 SM / RM190 SS

Harga PROMO!
RM140 SM / RM150 SS

Kepada yang berminat nak beli, sila contact
Diana - 011 33765 321 (SMS/WhatsApp/iMessage)
Darlina - 011 2922 9434 (SMS / WhatsApp / WeChat ONLY)
DO NOT CALL!
Jangan marah pulak kalau tak angkat call ;)

Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
Maybank / CIMB



Tunggu kite bagi testi, okay? ;)

UPDATE #1 - 16hb September 2014
Dah abis 1 botol Height up
Baru je ukur. Dari 149cm, dah naik 1cm!
So sekarang dah 150cm


UPDATE #2 - coming soon


You Might Also Like

7 comments

  1. Wah..skrg pon ad supplement untuk meninggikan bdn kan skrgg..

    ReplyDelete
  2. waa baru tahu ada supplement ni hee boleh suggest kat kawan kawan :D

    ReplyDelete
  3. hee nanti akq bertambah tinggi lah gamaknya

    ReplyDelete
  4. Cik fatin diana ada try ka? Apa result?

    ReplyDelete
  5. Saya pun nak lebih extra tinggi lah hehehe.. =)

    ReplyDelete