Review supplement

Testimoni: Kesan selepas consume 2 botol B'Vite ♥

June 10, 2014


Assalamualaikum! :D

Dah lama menyepi rasanya. Jarang gila FD update entri kat belog ni, kan? Last update entri 29hb Mei. Lepas tu busy sampai ke sudah. Entri ni pun sepatutnya update lebih awal. Haaa, meh baca meh :'>

Masih ingat lagi dengan entri B'Vite - Supplement kecantikan keluaran Legacy Secret yang FD update bulan lepas? Entri lepas tu FD cuma share kelebihan supplement B'Vite. Entri kali ni nak share keberkesanan produk B'Vite. Sememangnya ohsem!

Packaging B'Vite

Kat sini FD share sekali lagi benefit B'Vite ye ;)

  1. Membantu meregenerasi , merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
  2. Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
  3. Membuat kulit cerah seperti semula jadi.
  4. Mencegah kulit dari kusam.
  5. Menyamarkan garis halus.
  6. Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinaran matahari, jerawat, garis halus, dan luka.
  7. Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan, dan sistem kardiovaskular.
  8. Menyamarkan kesan parut dan noda hitam.
  9. Sebagai antioksidan alami serta anti kanser.
  10. Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
  11. Membantu detoksifikasi / pengeluaran racun tubuh.
  12. Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi.
  13. Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan.
  14. Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kekejangan otot.



B'Vite ni rasa strawberry. Macam ubat demam bebudak. Dah besar ni mana nak dapat rasa ubat demam bebudak. Telan pil je lah bila tak sihat :p


Malu sebenarnya nak share gambar untuk testimoni ni. Ihik! >,<









Ni gambar awal bulan 5, sebelum consume B'Vite.
Macam-macam parut ada kot. 
Jenis gatal-gatal, takbole kena habuk sikit, luka, terus jadi macam gitu.




Yang atas gambar hari Selasa minggu lepas, 3hb Jun
dan yang bawah gambar pada 30hb Mei


Taknak bagitau perubahan apa yang ada pada gambar.
Korang judge sendiri
No edit, no filter, no 360
So not original kalau guna apps. HAHA! :p

Selain tu, ada perubahan yang FD rasa.
Kulit muka dah tak berminyak. Tu yang best! :D


Harga supplement ni sangat murah!
Mampu milik okeyyyyy!

Harga:
RM33.00 (WM)
RM39.00 (EM)
BRD 18.00 (BRUNEI)

SGD 18.00 (SINGAPORE)


Beli banyak-banyak, kot dapat discount ke. Ihik! :p



Untuk maklumat lanjut atau tempahan, boleh refer link di bawah:



You Might Also Like

3 comments