Pemenang Awesome Giveaway Part 2

May 18, 2014


Assalamualaikum!

Maaf sebab haritu FD lanjutkan giveaway tanpa inform sesiapa. Semuanya tiba-tiba je. Banyak benda kena handle sebenarnya. Giveway kali ni pun tak meriah. Sedihhhhh :/
Tapi takpe, still ada yang support FD. Thank you guysss! :*



Cash RM20 by Coretan Mambang
21 , 8

Novel Imam Mudaku Romantik by Ilya Izzaty
16

Starlight by FD
64

Tshirt I AM by FD
36

Printed shawl / bawal by Mirabella
96 , 71

Tudung Bawal Satin by Fazera Ahmad
113

Album gambar by Ierah Luvie
50

Topup RM10 by Nur Atikah
18 , 98

Topup RM5 by Nur Atikah
88 , 2

Topup RM5 by Wanrus Waniee
97

Topup RM5 by Azwar Syuhada
72

Pepero Almond by Nur Syazlia
49

Blouse by Lollista
108

MAC Eyeliner Waterproof by Syiera
94


Tahniah semua!

Sila sertakan butiran untuk tuntut hadiah dengan sponsor


Assalamualaikum
Saya salah seorang pemenang dalam Awesome Giveaway by FD yang disponsor oleh pihak akak/abang/adik
Disini saya sertakan butiran yang diperlukan

Nama:
Alamat:
No tel:
Url entri pemenang:
No bertuah dan link giveaway:

Terima kasih kerana sudi sponsor. Moga murah rezeki akak/abang/adik

Tempoh tuntut hadiah sehingga 25hb Mei. Jika sponsor tidak terima  maklumat pemenang, automatik hadiah korang burn. Takkan cabut lain. Ini untuk senangkan kedua-dua belah pihak. Thank you :)


Lepas ni, mungkin FD akan jarang update blog.
Terima kasih kepada selalu support FD. Love you guys! :*



You Might Also Like

15 comments

  1. tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  2. congratulations to all winners <3

    ReplyDelete
  3. amboi.
    kenapa nak hiatus ni haaa

    ReplyDelete
  4. No 1 takder :( tahniah kpd pmng :)

    ReplyDelete
  5. tahniah pemenang..jom join GA saya pulak

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html

    ReplyDelete
  6. Thanks inform :) Dah tuntut ^^

    ReplyDelete