Product Review

B'Vite - Supplement Kecantikan

May 15, 2014


Assalamualaikum readers! ❤️

Sekarang ni macam-macam produk kecantikan terutama untuk kulit nampak cerah dan berseri. Antara supplement dan skincare, FD lebih suka supplement. Sebabnya senang! Tak payah nak tempek-tempek kat muka. Supplement ni tinggal telan je. Ihiks! :p

Jom tengok produk baru keluaran Legacy Secret. Sebelum ni, Legacy Secret terkenal dengan produk Harum Malam. Kemudian produk Wira Malam, dan sekarang ni nak promosikan B'Vite pula.


B'Vite mampu mengatasi masalah seperti :

  1. Membantu meregenerasi , merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
  2. Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
  3. Membuat kulit cerah seperti semula jadi.
  4. Mencegah kulit dari kusam.
  5. Menyamarkan garis halus.
  6. Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinaran matahari, jerawat, garis halus, dan luka.
  7. Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan, dan sistem kardiovaskular.
  8. Menyamarkan kesan parut dan noda hitam.
  9. Sebagai antioksidan alami serta anti kanser.
  10. Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
  11. Membantu detoksifikasi / pengeluaran racun tubuh.
  12. Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi.
  13. Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan.
  14. Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kekejangan otot.


Isi kandungan: 250 ml
1 botol tahan dalam 2 minggu :)

Bahan-bahan dalam B'Vite:
Pure marine collagen, Pomegranate
Goji Berry, Acerolla Cherry
Aloe Vera, Soursop leaf
Bilberry, Psyllium Husk
Argan Stem Cell, Apple Stem Cell
Grape Stem Cell


Cara pengambilan B'Vite:
1) 2 sudu besar atau 20ml tiap pagi sebelum sarapan.
2) Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari.
Seeloknya simpan di peti sejuk :)


kejelitaan bersama b'vite
Pencegahan dari awal adalah langkah terbaik. Selain mengamalkan pola hidup yang sihat, pastikan suplement anti aging anda dapat melawan tanda penuaan secara menyeluruh. Produk anti anti yang diformulasi dengan ekstrak kandungan yang terpilih ini mampu membuatkan kesihatan tubuh anda terjaga melain membuatkan kulit anda tampak muda dan lebih cerah.


Harga:
RM33.00 (WM)
RM39.00 (EM)
BRD 18.00 (BRUNEI)
SGD 18.00 (SINGAPORE)


Untuk maklumat lanjut atau tempahan, boleh refer link di bawah:
6) HARUM MALAM HQ


Tunggu next entry, testimoni lepas sebulan consume B'Vite❤️
Psstt! Supplement ni sedap gila!
Rasa strawberry macam ubat masa budak-budak dulu :D
Terasa macam nak habiskan 1 botol tu terus :p


You Might Also Like

5 comments

  1. wah wah wahhh piwittt untung lah ye hihiihi

    ReplyDelete
  2. [Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]

    Do not miss the chance to grab the prizes offered!
    Top Referral will take home the top prize Infinite album Last Romeo (official original album),
    Lucky Draw offers nine winners to win prizes such as MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder and prepaid reload!

    This giveaway runs for one month, from May 15 until June 15, 2014.
    Come and join now before its too late!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  3. awak kena tag!
    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  4. Tag FD..

    http://www.syuhadasalleh.my/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

    ReplyDelete