Harum Malam

Product Review: Harum Malam

April 03, 2014


Assalamualaikum.

Haa, kemain lagi tajuk. Harum Malam 2 in 1. Sukahati je kaaaaann. Apa benda yang 2 in 1 nye? Meh baca entri ni sampai habis ye. Mostly untuk para wanita, gadis. Senang cerita kaum Hawa lah ;)

Apa itu Harum Malam?

Harum Malam ni supplement dalaman untuk mengatasi masalah bau badan 24 jam dan merapatkan organ intim wanita. Cuma perlu minum 2 kali sehari, pagi dan malam. Dan korang akan dapat rasa perubahan lepas amalkan Harum Malam.

Kenapa FD macam confident je ek?
Sebab FD sendiri dah try! Memang menjadi k. Sebelum ni FD dah habiskan sebotol. Dalam seminggu tu dah boleh nampak kesan. Bergantung pada individu. Kadang tu kalau berpeluh pun, takde teruk sangat basah. Nampak macam biasa-biasa je. Lagi confident bila keluar, tak payah nak spray tiak. Ihik! :p

Dulu packaging lama.
Yang sekarang ni packaging baru.
Packaging je baru, isi kandungan masih sama ;)


Cantik kot packaging baru ni. Hot pink tuuuu ♥
Sesuai sangat lah untuk gegirl kan :p

Kebaikan:

  • Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
  • Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  • Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  • Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
  • Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  • Mengurangkan tekanan dan tension
  • Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan


Antara khasiat lain Harum Malam:
1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.


Amacam? Menarik tak info tentang Harum Malam ni?
Rugi oi korang tak try. Jimat pun jimat. 1 botol boleh tahan sebulan jugak lah. Kalau jenis tak konsisten, dapat lah tahan lebih dari sebulan kot.

Oh jangan risau. Bahan bahan dalam Harum Malam ni takde bahan yang meragukan.

Ramuan Harum Malam : 
Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica.

Antara testimoni pengguna Harum Malam

Nampak tak kesan no 11 tu tak tipu? :p


Rezeki lepas amalkan Harum Malam, dapat cahaya mata :)

Haa, tunggu apa lagi? Jom beli Harum Malam!
Sebotol RM33 SM / RM35 SS
*tak termasuk kos penghantaran*

Untuk order boleh contact :
www.facebook.com/LegacySecretTrading

You Might Also Like

5 comments

  1. ecah baru start consume ni.. hehe tak sabar tnggu resultnyaa

    ReplyDelete
  2. macam best tapi tak berani nak cuba.. XD

    ReplyDelete
  3. wah wah wah makin mantop lah kak fd nanti hihihi

    ReplyDelete
  4. akk pon ade rase nk try harum mlm ni..

    ReplyDelete