Family

Bila family FD ber'selfie'

April 21, 2014


Assalamualaikum semua!

Dah lama rasanya tak share gambar family dalam blog ni. Asyik dengan niaga je, hmm. Kesian blog agak terabai. Tapi korang tetap datang singgah blog ni, kan? Terharu FD :')

Dalam entri ni nak bagitau pasal barang baru, ada jugak selit gambar family. Tapi tak banyaklah sebab ni gambar nak testing barang baru je :p


Kesian abah baru balik keje, dah kena bawak semua keluar sebab ada customer nak COD Radiance Signature petang tadi. Yang ada hal tu sorang, tapi yang ikut 1 family. Cuma Darlina je lah yang tak ikut. Stay kat rumah je :D



Pink itu MESTI!

FD punya monopod warna pink and shutter for ios / iphone warna pink ^_^

FD dah survey harga market untuk aksesori ni semua. Semuanya mahal-mahal kot. Range RM30-50 something. Nasib baik lah jumpa murah murah je. 1 barang tak sampai RM20 pun tau. Hehe tu je nak share. Kbyeee :D

You Might Also Like

9 comments

  1. hm belum sampai lagi lah masa qila nak beli heee~~

    ReplyDelete
  2. amboi yang pinky tu kemain lagi berselfie

    ReplyDelete
  3. monopod2.. kita blom ade lagi..kikiki..kene beli gak nih..

    http://www.norainyusoff.com

    ReplyDelete
  4. wahh family selfie ni..muka adik FD sama cam FD :) comel!

    ReplyDelete
  5. Sya pun suka ber-monopod. Hehe

    ReplyDelete