Monday, 21 April 2014

Bila family FD ber'selfie'


Assalamualaikum semua!

Dah lama rasanya tak share gambar family dalam blog ni. Asyik dengan niaga je, hmm. Kesian blog agak terabai. Tapi korang tetap datang singgah blog ni, kan? Terharu FD :')

Dalam entri ni nak bagitau pasal barang baru, ada jugak selit gambar family. Tapi tak banyaklah sebab ni gambar nak testing barang baru je :p


Kesian abah baru balik keje, dah kena bawak semua keluar sebab ada customer nak COD monopod and Radiance Signature petang tadi. Yang ada hal tu sorang, tapi yang ikut 1 family. Cuma Darlina je lah yang tak ikut. Stay kat rumah je :D




Pink itu MESTI!

FD punya monopod warna pink and shutter for ios / iphone warna pink ^_^

FD dah survey harga market untuk aksesori ni semua.
Semuanya mahal-mahal kot. Range RM30-50 something.

Kat mana korang nak cari monopod murah?
Haa, meh baca sampai habis. Tengok entri ni sampai habis.
Kat sini FD offer murah gegila ni ha!
Mana nak dapat monopod RM20? :p



Monopod
Colour: black, red, blue, pink, purple, lime green, orange
Price: RM20 SM / RM25 SS



Shutter for ios / iPhone
Colour: blue, pink, green
Price: RM25 SM / RM30 SS



Shutter for Android (fit android version 4.3)
Colour: white, blue, yellow, orange, pink
Price: RM25 SM / RM30 SS




Bluetooth Shutter ( ios / iphone / android)
Colour: red, lime green, blue, black, white, yellow, purple, orange, pink
Price: RM30 SM / RM35 SS



Universal Clip Lens
Colour: gold, silver, black, black + red
Price: RM30 SM / RM35 SS

Kepada yang berminat, boleh contact FD
WhatsApp / SMS / WeChat: 0142771924
Email: ftndiana@ymail.com


9 comments:

Norhasniza Khalid said...

wahh.. bestnya.. :)

Nur Madihah said...

wah, murah ni

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa ;D

Aqilah Azmi said...

hm belum sampai lagi lah masa qila nak beli heee~~

Nasuha Puteri Nass said...

hehe pandai sarah berselfie...

Mar Mansor said...

amboi yang pinky tu kemain lagi berselfie

Norain Yusoff said...

monopod2.. kita blom ade lagi..kikiki..kene beli gak nih..

http://www.norainyusoff.com

Azhafizah Md Nor said...

wahh family selfie ni..muka adik FD sama cam FD :) comel!

Scha Nazri said...

Sya pun suka ber-monopod. Hehe