Hadiah

Apparel from BusanaSignature ♥

April 17, 2014


Assalamualaikum :)

Bulan lepas FD menang dalam Super Duper Awesome Giveaway by Hannan. Wiwiwi!
FD dapat skirt and wide shawl tau sayangg ♥ sangat sesuai bagi yang gemarkan pakaian yang longgar, tak nampak bentuk badan dan paling penting menutup aurat.


Wide shawl with dragronfly printed and stripe maxi skirt.



Wide shawl material cotton voile, bernilai RM16 sehelai. Disarankan pakai inner neck. Tapi kalau jenis tak suka inner neck, pakai inner biasa pun boleh sebab bila lilit, takde lah nampak jarang. Kaaaan? :D

Stripe maxi skirt material lycra. Labuh sangat-sangat. FD ni rendah je orangnya. Bila pakai. mak aii. Macam nak mop lantai pulak dah. Harga tu FD tak sure. Tapi bila tengok kat online shop, anggaran kasar dalam RM25-RM35 something memandangkan material dia sejuk bila dipakai :)

Apa pun thank you so much BusanaSignature! ♥


You Might Also Like

10 comments