Monday, 31 March 2014

Senarai Pemenang Awesome Giveaway


Assalamualaikum
Alhamdulillah, akhirnya tamat sudah Awesome Giveaway dan pemenang pun dah ada. Maaf sebab lewat umumkan pemenang, dan buat korang tertunggu tunggu.

Senarai Peserta Awesome Giveaway


Cash RM30 by Syan Neesa
94. http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html

Starlight by FD
109

Novel by Shad
46
115

Novel by Iman Zakaria
1

Shiseido mask by Iman Zakaria
93

Tudung bawal x 2 by Mieya Atiera
55
63

5 sachet Felinna x-loss pure teaberry juice by Mirabella
100

Topup RM5 x 3 by Syira Lokman
70
28
90

Keychain by Neko Kpop Shop
31

Bookmark by Neko Kpop Shop
80

Ole-ole Jakarta, Indonesia x 2 by Yumida
21
18


Ole-ole Bandung, Indonesia x 2 by Yumida
15
47

Ole-ole Hatyai, Thailand x 2 by Yumida
77
83

File RunningMan by Shuhada
3

Bantal felt by Eymasu Craft
107

Keychain felt x 2 by Eymasu Craft
44
102

Arce Pearl Cream by Syiera
76

Blouse by Rexylla
92



Tahniah semua!


Sila sertakan butiran untuk tuntut hadiah dengan sponsor


Assalamualaikum
Saya salah seorang pemenang dalam Awesome Giveaway by FD yang disponsor oleh pihak akak/abang/adik
Disini saya sertakan butiran yang diperlukan

Nama:
Alamat:
No tel:
Url entri pemenang:
No bertuah dan link giveaway:

Terima kasih kerana sudi sponsor. Moga murah rezeki akak/abang/adik

Kalau sampai 7hb April masih tiada sebarang tuntutan, hadiah dikira burn serta merta. Ini bagi mengelakkan sponsor tunggu pemenang untuk jangka masa yang panjang. Masing-masing ada hal sendiri, kan? Bukan setiap masa boleh tunggu jeee. Harap faham. Thank you :)


Pada yang kurang bernasib baik, cuba next GA k? Next GA tak tau bila nak launch sebab mood masih ke laut. Kalau ada yang nak sponsor, sangat sangat dialukan. But please bagi syarat yang senang. Baru ramai join dan meriah ;)


13 comments:

Sherry said...

congrats winners

namesherry.com

Nur Madihah said...

tahniah kepada pemenang:)

Mama Darwiish said...

Tahniah yang bertuah ^_^

Maru Maru :3 said...

107 dah melapor diri :)))

Tika Husna said...

alaaaa. tak menang lah. bukan rezeki :( :)

Eff said...

Takde rezeki sobs hahaha. Tahniah kepada pemenang. :))

Shafinaz Aina said...

tq. dh bg detail kt sponsor :D

ismi shahida said...

salam.. senarai no pmng pserta nk tgok kt mne??

Sally Yatiey said...

Yeay ;D

Nurul Faiz said...

tahniah kepada semua pemenang.
takde rezeki nampaknya ..

Mas Erma said...

Alhamdulillah :) terima kasih

Salwa Ismail said...

Eh menang la hihihi :p dah lama tak menang ga. Tq! ;)

Precious Cla said...

No. 15 ! thanks :)