Wednesday, 26 March 2014

CPUV ke 33 & 34, DiGi - Project Red | Ford Fiesta Phase 2


Assalamualaikum

Rasanya last update belog 20hb kot. Huwaaa! Makin jauh pulak rasa dengan blog. Macam dah terabai sekarang ni. Kesian awak. Lepas ni kite cuba rajinkan diri untuk update selalu ye ^_^



Walaupun jarang update belog, Nuffnang masih sudi nak bagi CPUV kat kite. Terharu taukkk 🙈

Sekali dapat 2 CPUV. DiGi Project Red dengan Ford Fiesta Phase 2. Alhamdulillah. Masih ada rezeki dengan Nuffnang. FD hargai sangat sangat. Baru je plan nak stop blogging. Tapi Nuffnang ni asyik bagi kite bersemangat nak keep on blogging.
Bukan apa, rasa blog ni macam dah takde readers macam sebelum ni. Sekarang ni rasa kurang jeee. Hilang semangat wehh 😭

Apa pun thank you untuk yang selalu support FD 💋


6 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. alhamdullilah. murah rezeki awak. singgah menabung sini ~~~

luqman zakaria said...

baguskan nuffnang..xblogging lame pon still bg jugak..heheh :)

Akeyla Azmi said...

HOI. Kenapa nak stop blogging ish kak ni. Blog lah blog lah pls T_T qila baru je manje manje dgn blog sbb habis spm hm. Akak nak pergi dah ish. Jangan gitu dong kak <3333 :D Hehe.
Would love to know more about ur personal lifeeeee <333 hee~

Fathiyah Selamat said...

dik, cm ne nk dpt ni?

انا نور said...

Alhamdulillah rzeki akk :)
Jrang dpt :( hee

Siti Zara Nurhaidah said...

Alhamdulillah. . Rezeki datang.. =D