Coklat Pepero READY STOCK

March 16, 2014


FD nak buka order Pepero ni!
Suka tak? Suka tak? :D

Coklat ni susah nak jumpa kat tempat lain. Banyak kat Langkawi je. Nasib baik dapat hat murah murah. Boleh sharing dengan hangpa jugak kalau nak. Harga pun berbaloi lah jugak daripada hang nak pi Langkawi duit minyak apa bagai tu. Atau naik flight ka, bas ka. Kan kan? Congak harga, tengok rugi ka, untung ka :p



Sebelum ni kecoh pasal pepero ni HARAM. Haaa semua tu propa. PEPERO NI HALAL! Dah disahkan halal. Baca betul betul dan faham status dari page Halal Korea tu.

Kepada yang masih was was, jangan beli. Korang terliur je lah tengok kawan kawan korang makan Pepero yang mabeles ni. Jangan jeles, okay?
Yang tak pernah rasa tu, meh rasa sikit. Confirm nak lagi! Rugi beli sekotak je. Beli banyak2 k ^_^

Ready Stock

Pepero Big Box (8 small box)
Original - RM30/box
Almond & Nude - RM35/box



Pepero Small Box (minimum purchase 3 box)
Original - RM4/box
Almond & Nude - RM5/box


Ready Stock

Pepero Almond
1 small box RM4
8 small box RM32



Postage fee:
RM6 (SM), RM9 (SS)


Email: ftndiana@ymail.com
WhatsApp / WeChat:
0142771924


You Might Also Like

6 comments