Tuesday, 18 February 2014

New product, Clinicell ♥


Alhamdulillah, minggu lepas dapat job minggu untuk review produk Clinicell Oral Skincare. Terkejut bila dapat email dari admin Clinicell. Rezeki bulan ni ♥


Harga sekotak RM145.
Promosi RM120, jimat RM25
1 kotak ada 15 sachet.

Pada yang berminat nak beli Clinicel Oral Skincare, KLIK SINI ye.
Beli cepat sementara tengah buat promosi tu ^_^

InsyaAllah sekotak tahan dua minggu atau lebih dari dua minggu. Kite cuba consume sehari satu sachet. Seeloknya satu sachet tu pada malam sebelum tidur. Yang penting perut kosong dan banyakkan minum air kosong atleast 8 gelas sehari.

Excited bila tengok testimoni dari pengguna Cliniell Oral Skincare ni antaranya


Lelaki pun boleh guna produk ni okayy! Korang klik je kat link atas tadi yang FD dah backlink. Situ ada tunjuk testimoni dari pengguna Clinicell Oral Skincare.

Tunggu next update lepas FD consume Clinicell ye sayang ♥

3 comments:

Sally Yatiey said...

Bagus ni.. ;D

Farah Waheda Wahid said...

nanti jangan lupa tunjukkan hasilnya ek?

sha dhira said...

Awesome.. kita dapat job ni jugak. Alhamdulillah.. Done review :D