Zalora

Koleksi Shawl Untuk Hijabista!

February 08, 2014


Sekarang ni macam-macam website online shopping yang ada di Malaysia. Tinggal untuk pilih je mana yang kita rasa bagus atau berminat, dan paling penting ada barang yang nak dibeli. Daripada fesyen macam baju kurung moden, jubah, tudung sampai lah ke barang bayi untuk anak-anak dan ke produk-produk penjagaan kucing. Ye betul. Ini serious!

Sedang mencari shawl untuk dipadankan dengan jubah moden atau pakaian tradisional? Cuba layari laman sesawang Zalora Malaysia untuk pilihan menarik koleksi shawl atau tudung bagi Muslimah yang suka bergaya dengan stail terkini.

Dengan pilihan warna dan corak yang sesuai, shawl boleh melengkapi keseluruhan penampilan anda. Ditambah pula dengan padanan aksesori seperti gelang tangan atau rantai leher, anda akan kelihatan lebih bergaya!

Lihat sahaja penampilan penyanyi terkenal tanah air, Dato’ Siti Nurhaliza yang terkini.




Siti Nurhaliza kelihatan selesa mengenakan shawl dan bijak menyesuaikannya dengan imej terkini beliau. Sepasang kaca mata hitam dan brooch sudah memadai untuk membuatkan anda kelihatan bergaya dan stylista!



Zalora menyediakan shawl daripada pelbagai jenis corak dan warna daripada jenama-jenama terkenal seperti Ethnic Chic, Iamjetfuel daripada penyanyi terkenal Yuna, Asian Ethnic dan Jendela KL.






Nikmati tawaran menarik melalui pelbagai promosi yang diberikan di website Zalora MY sekarang dan setiap pembelian berpeluang menerima penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Pemulangan juga adalah percuma dalam tempoh 30 hari pembelian dengan kondisi seperti tertera di dalam syarat-syarat pemulangan. Check out their Facebook for more information on latest sales and promotions.

Apa tunggu lagi? Beli-belah di Zalora sekarang dan dapatkan pengalaman membeli-belah dalam talian yang terbaik dengan mereka. Happy shopping! J


You Might Also Like

3 comments

  1. akak memang pemakai shawl yang setia setakat ni tudung semua shawl... tak ada jenis yang lain lagi... ^_*

    ReplyDelete
  2. lawa! terutamanya shawl Dato' Siti Nurhaliza =D

    ReplyDelete
  3. Heee qila takreti pakai shawl ugh!!!!

    ReplyDelete