Thursday, 27 February 2014

CPUV ke 31, LANEIGE Serum Intense Lipstick




Alhamdulillah, bulan ni dapat CPUV lagi. Kali ni iklan LANEIGE Serum Intense Lipstick.
Sekarang ni skincare serum memang tengah hot.
Bukan setakat serum kat muka je. Untuk lipstick pun ada tauu.
Eh melalut pulak. Hihi!


Gojes gila lipstick ni. Terasa macam nak beli pulak. Eh? HAHA! Dulu kemain tak suka make up. Tapi, memang tak suka pun. Keluar mana-mana, mana ada pakai bedak. Ada aku kisah? Haha. Tapi semenjak dua menjak ni, makin menjadi pulak nak melawa. Eh? Lawa ah sangattt.


Twinkle  Coreal tu pun cun jugak. Wiwiwi ♥



Sedikit info tentang Laneige Serum Intense Lipstick

Haa, menggoda tak warna-warna lipstick ni?
Geram mak tengok warna ni tau Jahhh. Haha!
Bibir nampak moist gituu. Cun, kaaaan?
Sekarang ni pulak memang trend orang pakai lipstick warna gah gituuu. Alaa, warna yang fancy-fancy lah. Terang terang warna, bagi tarik perhatian. Cantik gila kottt.
Untuk yang kuat melaram, boleh lah guna lipstick ni. Makin ayu, cantik, cun melecun ah. Haa nak sangat nampak cantik kan?

Untuk info lanjut, boleh ke laman web berikut
LANEIGE Serum Intense Lipstick

Thank you Nuffnang and Laneige! ♥

11 comments:

Sally Yatiey said...

Tahniah dpt BE lagi ;D

Akeyla Azmi said...

bestnyaaaa kak fatin dianaa woot woot hehehehe <3
tulah, ramai pakai lipstik bright colour. Untunglah hihihi.
Qila mmg tak ah xD

zazanizam said...

as salam FD,
Wahh!! detail lagi u! hehe lipstik tu menawan ke bambooomm.. btw tahniah utk cpuv :)

Airis Arissa said...

wah...best. since cash out bln lps, CPUV mcm dah menjauh je. huhu...

nana kimie said...

tahniah dear:)

Kisah Nenot said...

cantik ok :)

Maria Firdz said...

Tahniah... :-)

YaNg AyEsHa said...

cantik la warna dia..geram pulak tengok..hehe

Nurfatin Liyana said...

Tahniah dapat BE lagi.
Yana memang suka dgn lipstik yg warnanya terang.
Nampak bibir tu lebih menyerlah, sebab Yana ni kategori pucat sikit bibir kalau tak ada lipstik. Paling tidak pun pakai lipbalm je :)

Yumida Huda said...

tahniah..yg leniege tu yumida pun dpt..alhamdulillah..yg travel tu xde..

N-fiq :D said...

Jemput join :)
http://superpapaya.blogspot.com/2014
/02/the-superpapaya-giveaway.html