CPUV ke 30, Visa Travel Happy


Lepas dekat dua bulan tunggu CPUV dari Nuffnang, akhirnya ada jugak rezeki walaupun cuma seketul. Padahal dah 3 hari 3 malam asyik fikir nak cerai dengan Nuffnang tau. Nasib baik boleh sabar lagi tauu.


CPUV pertama untuk tahun ni, percaya tak? Sila lah percaya. Last dapat CPUV bulan Disember. Betul-betul hujung bulan Disember. Lepas tu takde earning sampai lah sekarang. Maybe sebab masa bulan Disember dulu tu FD busy. EH? Busy buat apa tah. Tak dapat CPUV sebulan lebih, dapat CPC pun jadi lah. CPC belambak, dapat dari IKEA, NIVEA, RHB, macam-macam.

Kali ni kempen Visa Travel Happy. Dapat CPUV lepas update survey. Dulu rajin hapdet seminggu sekali. Sekarang ni bila ingat je baru nak hapdet. Nampak tak betapa sibuknya FD. Sibuk lah sangat padahal selalu terlupa. Harap harap CPUV kali ni lama lah sikit bertapak dalam blog.

Thank you Visa and Nuffnang! ♥


You Might Also Like

8 comments