Monday, 17 February 2014

CPUV ke 30, Visa Travel Happy


Lepas dekat dua bulan tunggu CPUV dari Nuffnang, akhirnya ada jugak rezeki walaupun cuma seketul. Padahal dah 3 hari 3 malam asyik fikir nak cerai dengan Nuffnang tau. Nasib baik boleh sabar lagi tauu.


CPUV pertama untuk tahun ni, percaya tak? Sila lah percaya. Last dapat CPUV bulan Disember. Betul-betul hujung bulan Disember. Lepas tu takde earning sampai lah sekarang. Maybe sebab masa bulan Disember dulu tu FD busy. EH? Busy buat apa tah. Tak dapat CPUV sebulan lebih, dapat CPC pun jadi lah. CPC belambak, dapat dari IKEA, NIVEA, RHB, macam-macam.

Kali ni kempen Visa Travel Happy. Dapat CPUV lepas update survey. Dulu rajin hapdet seminggu sekali. Sekarang ni bila ingat je baru nak hapdet. Nampak tak betapa sibuknya FD. Sibuk lah sangat padahal selalu terlupa. Harap harap CPUV kali ni lama lah sikit bertapak dalam blog.

Thank you Visa and Nuffnang! ♥


8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki akak tumpang happy....

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak, alhamdullilah. murah rezeki. teruskan berblogging ya ~~~

sha dhira said...

tahniah FD.. Rezeki bulan februari :D

Aniq Bukhary said...

Huntunglah nuffnang saya... Saya dah lama x dapat CPUV dari nuffnang.. nuffnag dah x sayang saya lg.. haha

Ainim Suju said...

Alhamdulillah. .tumpang gembira..kita dh lama tak dpt cpuv

msredcheesecake said...

congrats...

Akeyla Azmi said...

qilahhhh click banyak banyak popular n visa!!! yayy hihihi <3

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D