Saturday, 18 January 2014

Terlalu sibuk,


Ye, kebelakangan ni FD terlalu sibuk. Terasa kelam kabut bulan Januari ni.
Kejap je dah nak masuk minggu ke tiga dalam bulan Januari. Sedar tak?

Sampaikan FD tak sempat nak balas jejak ke blog korang. Maaf sangat-sangat.
InsyaAllah ada masa, FD singgah ke blog korang ye.


Bukan sibuk belajar sebab FD bukannya sambung belajar. Korang pun dah sedia maklum yang FD memang tak minat nak sambung belajar. Duhh! I don't know why. Kepala tak boleh nak masuk kot dengan ilmu belajar kot? :/
Tapi sibuk dengan bisnes. Buku untuk catit duit keluar masuk tahun 2014.
"Jangan nak tulis duit masuk je, duit keluar tak tulis", kata mak.
Ye, kena tulis jugak duit yang korang belanja. Dari situ baru dapat tau berapa untung niaga. Eh? Hihi! :D kira belanja itu, belanja ini. Haishh, macam-macam.
FD jual; Typo Tee (GEEK, NERD, WOLF 88, HAVOC) , Aurawhite 900,000mg , Aurawhite Chocolate Indulgence , Auraslim Shake , Aurashine , Aurawhite Stemcell *NEW* , Auramen Turbo *NEW* , Radiglow , Belvya PSS , dan macam-macam lagi. Boleh refer kat label di bahagian sidebar ye ♥

Pernah sehari tu FD sakit kepala sangat-sangat. Tekanan rasanya. Nak handle itu, handle ini. Nak keluar pun mood tak berapa nak ada. Ada dua cara untuk cuba release tension.


1. Baca novel sambil dengar lagu
Nanti FD review novel Sperma Cinta dari Aisa Linglung lepas habis baca ye.
Sememangnya kelakar!



2. Shopping!!
Tipu lah perempuan tak shopping untuk hilangkan tekanan, kan?
Tapi shopping ni untuk mak dengan adik je.
Kite spend over RM50 kali ni tauuuuu!
Kasut brand Sole dengan sweatshirt brand Fourskin.
Dapat voucher lagi dari Zalora.
Tunggu kite tension, kite shopping lagi kat Zalora ye. Hihi! :D


Pada yang hantar PM kat FD, maaf sangat kalau ada yang terlepas pandang. Makin ramai pulak ajak kite ber-partner untuk GA akan datang. InsyaAllah ada rezeki, kite ber-partner ye awok ♥

Untuk yang join New Year Giveaway by FD & FA,
nanti FD update senarai peserta ye.
Terima kasih pada yang sudi join ♥


Last but not least, take care guys ♥



11 comments:

Abak Lorong Cinta said...

In Shaa Allah.. utamakan yg lbih plu diutamakan..

Sally Yatiey said...

Novel tu macam best ;)

Yana Nana said...

telefon awak macam telefon saya

Ezy Loy said...

sopink la plng berkesan utk hilngkn stress..
haha

aswa leyla said...

da jadi bisnesswoman berjaya dah fd .

Khairulsyarafi said...

Semoga hidup FD dipermudahkan olehNYA :)

nur farahain said...

buku nota dia comel je wrne pink :)

Cik Akie said...

Jom2 join segmen Lucky Follower by Cik Akie! Segmen ni berjalan dalam 24 jam je...hadiah nye adalah topup RM 10 untuk 2 pemenang dan topup RM 5 untuk 6 pemenang...pemenang berdasarkan cabutan bertuah daripada tangan Akie sendiri...jom join segmen niramai-ramai sebab syaratnye sangat mudah! TAMAT pada pukul 11 setengah malam ni (19 Jan)

http://balqislifestyle.blogspot.com/2014/01/segmen-lucky-follower-by-cik-akie.html

Nurul Faiz said...

semuga menjadi usahawan yg berjaya satu hari nanti :)

siti zawiah said...

jemput join..esok jam 9 malam dah nak tamat.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-szl.html

Mimi Azirah said...

Singgah blog fatin dr blog shida...shomel blog...