Movie

Rumah Sewa RM50 Full Movie

January 25, 2014



Filem ini mengisah 5 remaja yang mencari rumah sewa dan berjaya mendapat rumah sewa dengan harga yang murah iaitu hanya RM50 walaupun mengetahui rumah banglo itu sudah lama tidak berpenghuni itu. Setelah mereka menetap, bermulalah episod misteri apabila sorang demi sorang kawan mereka dirasuk dan diganggu makluk halus itu. Pelbagai peristiwa pelik dan seram yang berlaku, namun adakah mereka berjaya keluar dari rumah itu dan sama-samalah kita tonton filem ini yang diarahkan oleh M. Jamil.

Klasifikasi: P13
Genre: Ngeri / Misteri
Tarikh Tayangan: 2 Januari 2014
Bahasa: Malay
Pengedar: GALAKSI SENI SDN BHD
Pengarah: M.Jamil
Pelakon: M.Jamil, Amirulshah Rozali, Raji Simran, Mayumi Kasuga, Yulina


Tonton Rumah Sewa RM50 Full Movie
Download Rumah Sewa RM50 Full Movie


You Might Also Like

11 comments

  1. ni bkn cerita yg dulu dok heboh kat fb ke yg banglo kat shah alam tu? kalau tak silap la...huhu

    ReplyDelete
  2. takut t_t
    eehehehehe
    thanks share kak FATIN DIANA <3

    ReplyDelete
  3. Nak tengok tapi takut la. hahahahaa

    ReplyDelete
  4. kalau tak silap beberapa tahun lepas kisah ni kecoh kat laman sosial... takkan dia amek kisah benar tu kot.

    ReplyDelete
  5. Takut jugak nak tengok sorang2 ;D hee

    ReplyDelete
  6. hahaha dok kolej melati dlm kampus UiTM dah dekat sgt ngn seksyen 2 tp x berkesempatan utk menjenguk rumah tuuu hihi

    ReplyDelete
  7. rumah tu dekat dengan Wet World Shah Alam. Memang hot cerita ni dulu

    ReplyDelete
  8. memang aku suka nengok cerita macam nih nih. tapi xdak masanak pi. haii

    ReplyDelete
  9. Uiks...bleh tahan seram sinopsis dia...nnti nk try tgk...

    ReplyDelete
  10. Huwaa... scary movie, shad memang allergic.. kang satu rumah bising sebab dengar shad jerit je..

    ReplyDelete