Saturday, 25 January 2014

Rumah Sewa RM50 Full Movie



Filem ini mengisah 5 remaja yang mencari rumah sewa dan berjaya mendapat rumah sewa dengan harga yang murah iaitu hanya RM50 walaupun mengetahui rumah banglo itu sudah lama tidak berpenghuni itu. Setelah mereka menetap, bermulalah episod misteri apabila sorang demi sorang kawan mereka dirasuk dan diganggu makluk halus itu. Pelbagai peristiwa pelik dan seram yang berlaku, namun adakah mereka berjaya keluar dari rumah itu dan sama-samalah kita tonton filem ini yang diarahkan oleh M. Jamil.

Klasifikasi: P13
Genre: Ngeri / Misteri
Tarikh Tayangan: 2 Januari 2014
Bahasa: Malay
Pengedar: GALAKSI SENI SDN BHD
Pengarah: M.Jamil
Pelakon: M.Jamil, Amirulshah Rozali, Raji Simran, Mayumi Kasuga, Yulina


Tonton Rumah Sewa RM50 Full Movie
Download Rumah Sewa RM50 Full Movie


11 comments:

eimah siti said...

ni bkn cerita yg dulu dok heboh kat fb ke yg banglo kat shah alam tu? kalau tak silap la...huhu

Akeyla Azmi said...

takut t_t
eehehehehe
thanks share kak FATIN DIANA <3

Waney Redza Rosli said...

Nak tengok tapi takut la. hahahahaa

Aisya LCHAN said...

kalau tak silap beberapa tahun lepas kisah ni kecoh kat laman sosial... takkan dia amek kisah benar tu kot.

Abak Lorong Cinta said...

^__________________________^

Sally Yatiey said...

Takut jugak nak tengok sorang2 ;D hee

Nurul 'Aiziz said...

hahaha dok kolej melati dlm kampus UiTM dah dekat sgt ngn seksyen 2 tp x berkesempatan utk menjenguk rumah tuuu hihi

Nur Madihah said...

rumah tu dekat dengan Wet World Shah Alam. Memang hot cerita ni dulu

shasha yacob said...

memang aku suka nengok cerita macam nih nih. tapi xdak masanak pi. haii

HeNRieTTa JoSe said...

Uiks...bleh tahan seram sinopsis dia...nnti nk try tgk...

sha dhira said...

Huwaa... scary movie, shad memang allergic.. kang satu rumah bising sebab dengar shad jerit je..