Review Resort/Hotel/Homestay

Pakej Bilik Seminar di Terengganu

January 06, 2014


Setiap tahun, mesti ada program seminar. Contohnya untuk pelajar, perniagaan korporat, dan macam-macam lagi. Mana ada dua tahun sekali, tiga tahun sekali, kan? FD nak share dengan korang yang cari tempat untuk buat program seminar ni. Ada banyak pakej tau!
Dah semestinya di Sumai Apartment Hotel ;)





Half Day Seminar; Non Residential
RM45 nett per person (Minimum 30pax + 2 meals)
Inclusive of:
1 unit meeting room
1 tea/coffee break with 2 snacks
1 set/buffet lunch
1 unit basic PA system with 2 microphones
1 unit white screen
1 unit of flipchart
1 unit whiteboard
Free WIFI
Writing Material
Mint and ice water

Full day; Non-Residential
RM60 per person (Minimum 30 pax + 3 meals)
Inclusive of:
1 unit meeting room
2 tea/coffe break with 2 snacks
1 set/buffet lunch
1 unit basic PA System with 2 microphones
1 unit white screen
1 unit of flipchart
1 unit whiteboard
Free WIFI
Writing Material
Mint and ice water


Pakej untuk student pun ada tau. Primary School Student Packages dan Secondary School Student Packages. Setiap pakej ni ada banyak option.

Untuk tempahan, contact:
Eksekutif Jualan Sumai Hotel Apartment
Noor Zarimaniza Mohd
014-524 3941


Dalam pakej tu ada sediakan sekali makanan. Makanan semuanya dari Restoran Bintang Laut. Makanan kat restoran tu, sedap gila baq hang! Haaa, serious! Sampai FD sendiri tak larat nak makan dah. Hihi! :D


Restoran Bintang Laut


Restoran Bintang Laut ni dalam Sumai Apartment Hotel ni. Tempat makan yang selesa. Dalam restoran ni boleh buat lebih dari 100 orang kalau tak silap FD.


Menu untuk makan tengah hari pada hari Sabtu.

Kat Restoran Bintang Laut ni, korang takbole nak expect dapat menu yang sama dalam seminggu tu ada 2 3 kali. Tak! Cef kata hari-hari menu lain-lain. So maksudnya menu lunch ni cuma pada hari Sabtu. Esoknya pulak lunch lain, so menu tu cuma pada hari Ahad je. Haa, faham tak? :D


Masa minum petang




Restoran Bintang Laut juga dibuka untuk orang ramai. Kalau tak menginap kat Sumai Apartment Hotel, korang masih lagi boleh menikmati makanan di restoran ni ^_^

Eksekutif Jualan Sumai Hotel Apartment
Noor Zarimaniza Mohd
014-524 3941

You Might Also Like

5 comments

  1. wow it is sooo breathtakinghehehe
    Thanks kak FD.
    Sumai ;)
    Hihihihi

    ReplyDelete
  2. selesa tgk tempat..menu dia... sedapnya... :)

    ReplyDelete
  3. menarik...!

    (hai FD..akak dah bersiaran kembali after bercuti 6 months..hehehe)

    ReplyDelete
  4. bestnya kat sini..untunglah dapat pergi kan.

    ReplyDelete