Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


Sepatutnya dua minggu lepas lagi FD dah update entri untuk review ni. Tapi keadaan tak mengizinkan. Kekangan masa. Cehhh, gituuuuu! Hihi. But seriously, I'm kinda busy this few days. Keluar pergi situ, keluar pergi sini. Lepas trip Sumai Hotel, pergi KL pulak. Balik rumah busy dengan online biz. Aigoo! Tak menang tangan dibuatnya. Banyak benda tergendala. Okay, skip this karut things. Abaikan bahasa rojak. Itu lah typical Malaysian :p



FD terima pack trial Ephyra bulan Disember 2013, boleh refer entri Hadiah dari beberapa blogger. FD lambat sikit consume supplement ni sebab tengah ambik supplement lain.
Kite jujur k ;)


Lepas beberapa hari, FD mula consume Ephyra. Gila pekat! Rasa dia macam gula-gula getah, atau mungkin sunkist? Hihi! Memang manis sangat-sangat walaupun kita bancuh dengan 180 ml air. Consume 2 3 hari, lepas tu stop. Takmo langgar pantang. Nanti rugi.


Balik je dari KL, FD mula consume Ephyra semula. So far dah 4 hari macam tu FD amalkan Ephyra. Alhamdulillah, takde lagi masalah rambut gugur. Kulit muka pun dah tak berminyak. FD cuma ada masalah kulit berminyak kat bahagian hidung je. So tak kisah sangat. Yang FD kisahkan rambut ni. Tak pasal-pasal botak pulak asyik gugur. Dengan adanya Ephyra, masalah rambut gugur dah settle.
Lagi satu, FD dah jarang sakit belakang. Erk, bukannya FD dah tua k. Tapi memang FD selalu duduk. Maklum lah, keje ngadap komputer. Tu pasal duduk je. Banyak masa dengan mengadap komputer.



25 Disember 2013


31 Disember 2013

Tak hedit pun hokayyy! Haha! Ini original me. Takde camera 360 kejadah tu.
Thank you Ephyra! ♥

Senarai Pemenang Fasa Kedua GA Ephyra

You Might Also Like

10 comments