Ephyra

Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

January 04, 2014


Sepatutnya dua minggu lepas lagi FD dah update entri untuk review ni. Tapi keadaan tak mengizinkan. Kekangan masa. Cehhh, gituuuuu! Hihi. But seriously, I'm kinda busy this few days. Keluar pergi situ, keluar pergi sini. Lepas trip Sumai Hotel, pergi KL pulak. Balik rumah busy dengan online biz. Aigoo! Tak menang tangan dibuatnya. Banyak benda tergendala. Okay, skip this karut things. Abaikan bahasa rojak. Itu lah typical Malaysian :p



FD terima pack trial Ephyra bulan Disember 2013, boleh refer entri Hadiah dari beberapa blogger. FD lambat sikit consume supplement ni sebab tengah ambik supplement lain.
Kite jujur k ;)


Lepas beberapa hari, FD mula consume Ephyra. Gila pekat! Rasa dia macam gula-gula getah, atau mungkin sunkist? Hihi! Memang manis sangat-sangat walaupun kita bancuh dengan 180 ml air. Consume 2 3 hari, lepas tu stop. Takmo langgar pantang. Nanti rugi.


Balik je dari KL, FD mula consume Ephyra semula. So far dah 4 hari macam tu FD amalkan Ephyra. Alhamdulillah, takde lagi masalah rambut gugur. Kulit muka pun dah tak berminyak. FD cuma ada masalah kulit berminyak kat bahagian hidung je. So tak kisah sangat. Yang FD kisahkan rambut ni. Tak pasal-pasal botak pulak asyik gugur. Dengan adanya Ephyra, masalah rambut gugur dah settle.
Lagi satu, FD dah jarang sakit belakang. Erk, bukannya FD dah tua k. Tapi memang FD selalu duduk. Maklum lah, keje ngadap komputer. Tu pasal duduk je. Banyak masa dengan mengadap komputer.



25 Disember 2013


31 Disember 2013

Tak hedit pun hokayyy! Haha! Ini original me. Takde camera 360 kejadah tu.
Thank you Ephyra! ♥

Senarai Pemenang Fasa Kedua GA Ephyra

You Might Also Like

10 comments

  1. wah nak try juga la ephyra ni..sbb yong ada mslh rambut gugur.stress hari2 kena kutip rambut yg jatuh atas lantai

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh bestnya :D
    Heheheheh epyhra mmg betul2 piwit kan kak fatin diana hehehhe.
    cewah.
    Hihihih.
    360 mmg jadah heheheh

    ReplyDelete
  3. wow .... moga berjaya yerk.. nampak makin ramai pakai nie.

    ReplyDelete
  4. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

    http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

    Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

    ReplyDelete
  6. Tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/02/pemenang-fasa-kedua-giveaway-ephyra.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum diana..tahniah2 berjaya mama dtg dr blog mialiana...:)

    ReplyDelete